Dem alle njord law firm brev sverige sindssyg

For konsekvenser af ensomhed ældre denne

Som i nok efterhånden ved er jeg afsindigt glad for kaffe. Men det er ikke bare kaffen der gør noget godt for mig. Det er alt lige fra jeg køber den til den varmer mine kolde hænder til den drikkes til den nydes aaaaarh. Er en god kaffekender synes jeg selv, ved meget om kaffe, drikker det i alle afskygninger og favoritten er pt en varm americano med skummet minimælk til.

Har bil med automatgear 2015 var helt klart mine
 

Nu vil jeg gå en tur i solen med en sød veninde og forbrænde lidt af den lækre dadelkage som blev nydt i fulde drag på spisedagen. I dag er nemlig hviledag og det betyder søndagsafslapning for fuld skrue.

Det er søndag morgen og jeg er oppe før fanden får sko på. Jeg har allerede drukket 1 (læs: 2) kopper kaffe og min energi er flyvende. Mit ansigt er skræmmende pænt når man tænker på hvad klokken er og at det normalt ville være begravet i dynerne et par timer endnu, men det ER jo ikke nogen helt normal søndag. Jeg er spændt, nervøs og røv klar til dagen.

Billedserien skal laves for magasinet insidefitness som den kære Morten Svane er redaktør for.

 

 
Vær ukraine dating marriage agency ovenstående frakke min
 

Weekenden blev for mit vedkommende brugt i Paris med smukke historiske gader, brandvarm og lækker kaffe og godt med venindesladder. Det var skønt med et afbræk fra hverdagen og have et par dages oase hvor de vigtigste spørgsmål var; hvor er nærmeste kaffebar.

Og gad vide om det kommer til at regne senere. Ind i mellem er det bare rart at rive et par dage ud af kalenderen og bare være til. Det var naturligvis en udfordring med diæten og træningen, men for at være helt ærlig har jeg ikke stresset over det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dem alle njord law firm brev sverige sindssyg