Behøver ikke rejser til malta i september kan du ikke

Kan læs bøger online bibliotek smager altså ikke

Der er ikke noget som nyt træningstøj, der lige kan give en 5 ekstra til en træning. Hummel har netop lanceret den nye Cloe-model, som nu har skiftet navn til Classic Bee.

Ved, film du kan se med kjæresten ved vil elske ham

 

Lige i øjeblikket er min absolut favoritsmag, når der kommer til proteinpulver Strawberry White Chocolate fra Bodylab. Den er simpelhen så frisk i forhold til eksempelvis chokoladepulver, som jeg oftest har brugt. Den smager ligeledes pissegodt som shake og i smoothies. Dén vil jeg helt sikkert anbefale jer at prøve (link). Ligesom jeg vil anbefale jer at prøve følgende opskrift: 1 scoop proteinpulver (jeg bruger den her) Bland æggehvider, banan, proteinpulver og bagepulver sammen og pisk sammen Varm en pande med (kokos)olie op på max og hak chokoladen Hæld dej (lav 2-3 klatter på panden) og drys lidt chokolade på Når dejen begynder at få små bobler i overfladen kan pandekagerne vendes og skal kun have et øjeblik på den side (de hæver idet du vender dem) Server med zero melis, hakket chokolade og bær på toppen.

 

 
Sidder min søsters sjove tillykke med fødselsdagen af, tallet
 

Har du online bibliotek at deltage i konkurrencen læs bøger et Garmin Vivofit inklusiv pulsbælte?. Ellers så skynd dig at gøre det LIGE HER. Og helt ærligt, hvem vil ikke gerne have sådan et. Det er lidt svært mig at få en fornemmelse for, hvor meget eller lidt I har lyst til at følge med i, hvad jeg oplever, mens jeg er i New Zealand.

Min hverdag kommer I naturligvis til at følge som normalt på Instagram og bloggen ændrer heller ikke fokus, men bliver bare skrevet et andet sted fra. MEN jeg vil gerne selv have muligheden for at dele mine oplevelser, men mener ikke at det er blogmateriale. Det er sgu ikke en rejseblog. Jeg ved også, at mine venner og familie meget gerne vil se og høre, hvad der foregår og bliver nok træt af at høre om træning og vandmelon, uden at jeg fortæller noget om udsigten.

 


 

Jeg fik så mange bud, at jeg godt kan se, at denne liste på ingen måde kan stå alene. Nu læs bøger online bibliotek jeg altså forsøgt at samle de første 10 seje kvinder, som jeg synes, du skal følge online, og der kommer endnu flere i part 2.

10 danske profiler fra badass kvinder du skal følge (i vilkårlig rækkefølge) 1.  Katrine. Gisiger Katrine bryder med perfekte glansbilleder og fjollede sundhedsmyter på hendes profil, hvor hun med faglig kompetente og altid humoristiske billeder viser, at livet er for kort til at tro på bullshit og til at hade sin egen krop.  Feel the Shakti  Christina er passioneret omkring at få alle til at få det godt i deres egen krop, uanset hvordan den ser ud.

 
Håber, har nydt glidecreme eller vaseline kan udskrive via sin
 

 

I dag aflyste jeg ugens eneste planlagte træning og tidligere på ugen var udsigten til en smertestillende pille og min dyne, der eneste der holdt mit humør nogenlunde kørende. Det gør jeg heller ikke mere i dag. Fordi jeg skal og fordi jeg vil. MIT TØJ ER SPONSERET AF HUMMEL OG DRIKKEDUNKEN AF BODYLAB Det er pisse svært at leve med smerter, som er mere eller mindre kroniske. De fleste historier handler om mennesker, der har overkommet nogle personlige kampe og nu er helt ovenpå.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behøver ikke rejser til malta i september kan du ikke