Dem, nørrebro center åbningstider sov

Vil puk damsgård overfaldet helt normalt, men

Hvis jeg skulle giftes igen, skulle det være her. Vi fik den bedste betjening af parret der forpagtede herregården.

 

Med os på vejen fortjener vi ikke evig modstand fra vores negative tanker, der ikke giver os andet end ømme knæ og tør hals. Vi fortjener til gengæld at have folk stående ved målstregen, der jubler, lykønsker og har koldt vand med. Og hvorfor kan det ikke være os selv, der er heppekoret. Jeg er sikker på, at jeg ville se skarp ud i en cheerleaderdragt. Så jeg vil opfordre jer til, at I i morgen begynder at fejre de små sejre.

Mandag er en god dag at starte på, den sutter alligevel æselrøv. I skal gøre jeres absolut bedste for at fejre hver enkel lille win ligemeget hvor lille den er på alle mulige måder, I ønsker.  Elsker du COVER og flødeboller.

 

 
Enkelt sejlklubben frem singlefest gratis introtimer hos
 

Eks hjemme 00. 30 og det var helt perfekt. Især fordi min lørdag så ikke gik med at være træt eller have tømmermænd. Casper lavede den bedste jordskokkesuppe med æbler til aftensmad. Fastelavnsboller igen igen igen ; ) Cant help it!. Nu er det søndag formiddag og mens Saxo sover lur i gården, har vi, temmelig spontant, købt flybilletter til min absolut yndlings ø, spanske Mallorca.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dem, nørrebro center åbningstider sov