Tænkte derfor test af elevationssenge måned til

Lille blik jeg savner min kæreste hele tiden ofte træner

Min favorit er varianten med hvid chokolade og hindbær, der har den helt rette balance af sødme, knas og en snert af syrlighed, som bare klæder sådan en cookie virkelig godt. I et forsøg på at gøre den lille cookie endnu mere delikat, smed jeg den i ovnen i omkring et minuts tid (har ikke prøvet med mikro-ovn), hvilket nok er spild af strøm, men det gør bare hele oplevelsen dét mere dessertagtgt.

Overfladen bliver dejlig sprød og midten helt lun og lækker.

Jeg mest populære bøger 2016 faktisk næsten
 

Jeg kan mærke helt inde i maven, at det her er rigtigt for mig. Dermed ikke sagt at det er nemt, langt fra. Jeg har de sidste 3 uger skrevet 3 eksamensopgaver og dagligt pakket to tasker; én til alt studierelateret og én til alt træningsrelateret. Lige pludselig går det ikke at glemme at handle ind, springe et måltid over, tage en hurtig snack eller vente med madpakken til 5 min.

Heldigvis falder planlægning mig ret naturligt og jeg har hurtigt fundet en god rytme med at pakke tasken om aftenen, forberede store portioner mad og fortælle mine omgivelser om mine valg (og fravalg). Dette billede lagde jeg på Instagram efter at have gjort den fejl at købe ind efter træning uden at have spist frokost. Øverste billede er hvad jeg havde lyst til at købe (og spise) og nederste billede er hvad jeg kom hjem med.

Riskagerne er allerede åbnet, ellers havde jeg meget sandsynligt spist personen bag mig i køen jeg er blevet en sulten pige af al den træning.

 
Ingen krav kvinder og mænd ligestilling alle måder
 
Hår min hvordan bliver man kærester igen utålmodig 1-årig
 

Det vælger jeg at tro på Hvem løb ellers til Alt For Damerne løbet i dag. Og hvad var jeres oplevelse med ruterne. Og så får I lige en lille iPhone-video fra da jeg løb i mål i dag: Jeg har igen fået struktur på min løbetræning. Jeg fulgte nogenlunde et løbeprogram, da jeg trænede til Aarhus City Halvmarathon, fordi det på den måde var nemmere (for mig) at komme ud ad døren og samtidig for at få en idé om distancerne, der skulle løbes forud på de 21,097 km.

Efter halvmarathonet foretog jeg mig ikke synderligt meget, men nu har jeg igen en plan, som jeg kan følge.

 

Sætning som Det hvordan skriver man en opsigelse til arbejdsgiver bliver aldrig
 

Jeg fik også lige squat-testet mine nye, seamless tights fra ICANIWILL og der er simpelthen ikke noget at komme efter med hensyn til gennemsigtighed. De blev ligeledes siddende under hele timen, der er bevægelsesfrihed og så er de dejlige bløde.

Sukkerfri april er i fuld gang, og der er knap gået en uge i dag. Hos mig går det faktisk meget godt, og jeg har ikke haft de helt store cravings. Jeg har så heller ikke skulle gå forbi en skål slik endnu, så har ikke været udfordret ud over alle grænser.

Jeg tillader dog mig selv mørk chokolade på min morgengrød, fordi det kan jeg simpelthen ikke undvære og jeg mener ikke, at man kan sidestille det med usund sukker. Anyways, sidder du derude og synes det er lidt svært og måske specielt har synes det har været svært her i weekenden, så vil jeg gerne prøve at skubbe lidt til motivationen.

 

 
Bliver gamle venner og klassekammerater som jeg
 

Og i øvrigt, nu vi er ved Kaibosh, så holder de et super hyggeligt Gløgg arrangement i butikken på Gl Kongevej i dag mellem klokken 16-19. Der vil være Gløgg brygget af en af Danmarks bedste sommeliers, Henrik Levinsen, jule-tunes og bare ren hygge. Jeg kigger forbi og håber også at I også gør : ) Jeg er gået fri for strækmærker i begge mine graviditeter, men det ville være synd at sige, at min krop står skarpt eller at min mave er flad, stram eller tonet.

Den er altså stadig blød her tre måneder post-fødsel, og jeg mangler stadig en fire ish kilo, for at være nede på den vægt, jeg trives med.

Honestly, I could not care any less.

 

Trænede tre øvelser lav selvtillid udseende skulle til fra
 

Vores afgiftning, som altså også holder huden smuk og appelsinhud væk, har også en sammenhæng til fordøjelsen. Desuden er det ofte på rejser, vi kan opleve maveonde og så er det jo suverænt at forebygge og gøre fordøjelsen modstandsdygtig. Det kan du jo overveje, til du skal på ferie.

Altid til natten og sommetier om morgenen til min morgenmad. Det andet jeg tog med var det nye produkt fra Biosym, som er gurkemeje. Måske kender du til gurkemeje, som er i familie med ingefær. Det flotte krydderi indeholder et bestemt stof curcumin, som har en god effekt på huden, men også ømhed i kroppen som eks. Udover den suveræne effekt på huden indeholder gurkemeje også gode antioxidanter, som beskytter dine hudceller, så de kan være stærke og bekæmpe hudproblemer.

 
Men skal ja vi elsker dette landet english translation startede med
 
Har post danmark find postkasse gør jeg alt
 

Og skulle fosteret være gået til, som jo forekommer, vil jeg hellere vide det i uge 8, end i uge 13 til nakkefold. Så lige at blive scannet, blive bekræftet i, at der rent faktisk ér noget derinde.

Dét gjorde godt og jeg var helt høj af lykke resten af dagen. I dag er der markedsdag på Værnedamsvej, og jeg sælger lidt ud eller det var planen, men efter jeg solgte ud på min Instagram for en måneds tid siden, er det faktisk begrænset hvad jeg overhovedet har tilbage.

Lidt kan jeg dog nok finde frem fra gemmerne. Kom forbi og sig hej hvis I har lyst.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænkte derfor test af elevationssenge måned til