Store friske singlereizen 50 plus belgie vild

Dag det tinder matches disappear 2015 har som

Altså, hvis jeg nu rent faktisk havde humor? Ill get to work on that. En guide til, hvordan du skaber illusionen om, at du har styr på livet. I en verden, hvor vores Instagrams skal være smukke, vores humør højt og vores liv organiseret og kontrolleret, så vi kan passe vores flotte stilling ved vores skrivebord, kan det være ganske nødvendigt med tips og genveje til, hvordan man kan skabe den noget så nødvendige og usande illusion om, at man har styr livet.

Det tidsregistrering app gratis ser permanent lidt træt (concealer droppet
 

Men hvad med alle os midt i mellem. Os som træner røven ud af bukserne, men som også spiser masser af dejlig mad og nyder livet på hver vores måde. Nogle af os er lige nu at finde på Mortens blog. Og resten af jer; i sidder derude og render rundt med nogle dødlækre kroppe. Smil, vær glad og nyd sommeren uanset hvordan din krop ser ud lige nu. Brug hashtagget fitwithoutabs hvis du vil være med. Hvad kan man lære af at blogge.

 

 

 

Min matches disappear er i hvert fald at Benny mest af alt gerne vil være sammen med mig, og meget tit hellere vil trampe i vandpytter eller vise 2015 legetøjet i fællesrummet i vuggeren end at haste hjem for at lege med en bil.

Se lige videoen og fortæl meget gerne hvordan I inddrager jeres børn i køkkenet, når I altså gør. Jeg vil også tinder gerne vide, hvornår jeres børn er begyndt på hvad i køkkenet. Her tænker jeg fx på at håndtere knive, vaske grøntsager osv.

Jeg kan godt synes, det er lidt sketchy at have Benny stående på en skammel og ordne ting på køkkenbordet som det er nu. (I øvrigt skriver Huffington Post lidt om Ikeas video og uddyber rådene lidt, hvis man er interesseret i mere læsestof ;-)) Vi bor helt vildt tæt på en helt vildt god slagter.

Det har dog taget mig et styks moderskab og et styks barsel før jeg rigtig har brugt det faktum til noget. Men barselslivet fik mine øjne op for, at en slagter udover naturligvis at byde på kød, også ret ofte (de gode af dem i al fald), kan byde på smutveje til god aftensmad.

 

 

Jeg vil egentlig ikke så meget andet, end ønske jer en helt fantastisk weekend. Vil virkelig nyde min, med tanke på at mandag og studiestart er lige om hjørnet. Ikke flere hyggelige morgener hvor jeg kan sove længe, eller lange dage hvor jeg gøre hvad jeg vil.

Som sagt glæder jeg mig utrolig meget, men får pludselig også lidt stress over alle de ting jeg burde have nået inden. GODT jeg har en hel fredag uden planer.

 

 

 

Tinder matches det er da vildt dejligt, at forældre har råd og lyst, men hvis man skal se det fra den positive side, er jeg egentlig glad for, at jeg har lært, at alt ikke bare 2015 til en. Man er nødt til at gøre en indsats, disappear. eks i form af et have et arbejde og tjene nogle penge, hvis man vil nyde. Jeg har arbejdet siden jeg var 12 år gammel og føler at det har lært mig helt enormt meget om livet.

Vi må se hvad det bliver til. Det lyder jo let, bare sådan at skulle vælge, men det er ikke så let faktisk. Det der med at rejse med børn, kræver meget mere af rammerne, end hvis blot man rejste voksne sammen. Vi er normalt tilhængere af, at bo privat og gerne i noget, der er så lidt turistet som muligt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store friske singlereizen 50 plus belgie vild