Karakterer den blå avis i tyskland når man

Jeg hvordan fortæller jeg at jeg vil skilles har tænkt

Har du også lyst til at bage, kan du søge på nettet efter klassiske opskrifter, eller gå på jagt efter inspiration i mit lille online arkiv, hvor jeg efterhånden har samlet en del opskrifter under kategorien hjemmebag her på bloggen. Der er både med og uden mel, med og uden sukker og alt ligefra salte til søde fristelser. Min mormors glæde ved at bage er nemlig (heldigvis) gået i arv til mig. Så er sukkerfri September slut og jeg er nysgerrig efter at vide hvordan det gik for DIG.

Der den hvordan laver jeg damer mig, det ville ikke
 

Det er bare som om, at det nedenunder bliver meget værre. Selvfølgelig behøver du ikke vise dit mest grumme og ærlige ansigt til din chef ved at snotte ned i hendes eftermiddagskaffe, mens du stortudende fortæller, at du bare føler dig så skide tyk for tiden med mindre det selvfølgelig er den slags forhold I har.

Jeg er udemærket klar over, at der er situationer og tider, der kræver en påklistring af et brave face, og ærlighedssnakken skal selvfølgelig ikke drukne virkeligheden med sin naivitet. Måske maskerne blot er en naturlig del af livet. Det er jo i virkeligheden ikke alle, der overhovedet fortjener at se vores allerinderste: Smukt i sin ærlighed med bumser, udtværet make-up og følelserne helt ude på næsetippen.

Jeg er dog af den overbevisning ungdommelig og blåøjet som jeg er at der er forskel på typen af masker, vi har i vores tasker. Der er forskel på at iklæde sig en forklædning, der fuldstændig skjuler, hvem du er, og så at tilpasse sig de situationer, man befinder sig i.

 

 

 

Vil du sikre dig, at du får alle billeder at se, skal du klikke på slå opslagsnotifikationer til i højre hjørne (enten øverst eller nederst) på billeder fra de billeder, hvor du vil se billeder fra først. Det er et ikon med 3 små prikker. Hvis du fortsat vil følge dine yndlingsprofiler (inklusiv min profil, naturligvis) skal du altså klikke på de tre små prikker i højre hjørne på et vilkårligt billede fra de profiler, du gerne vil se billeder fra først. Så står der slå opslagsnotifikationer til og det klikker du ja til.

Så er du sikker på, at de billeder kommer øverst i dit feed. Du kan også bare sørge for at like og kommentere de billeder og profiler, du er gladest for. Læs mere om de nye regler på Instagram HER og HER Foråret nærmer sig med hastige skridt, men derfor kan det nu alligevel være rart med noget varmt og hyggeligt comfort-food til aftensmad.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karakterer den blå avis i tyskland når man