Var sådan rejser i sidste øjeblik kyndige blogger

Easy, bravo tour vestindiske øer elsker

Hvad hvis vi kunne få andre til at parkere den bil, der er vores liv. Hvad hvis vi kunne aflevere nøglerne til ældre og mere trænede bilister.

Nemlig emmaljunga lift liggemål 22-4 (Her

 

Er det bare mig der synes det er hammer smart. I feel so privileged to be a guest writer on this amazing blog today, Sofia has been a great inspiration in my life from the day we met bravo tour vestindiske øer Im excited for our one- of a kind friendship to continue blossoming.

I want to share part of my personal story with you, I know a lot of you are interested in personal development and it really is a major principle in creating the life you want and deserve. I have been living in Dubai for almost a year now but was born and raised in London, England. When I was 12 years old, July 2006 to be precise, I visited Uganda (where my parents are from) for the first time. As far as I knew, I was only going to be there for the 6-week summer holidays with my mum and would return home after my 13th birthday, to start Year 10 in secondary school.

To be completely honest, I was a heavy truant and was spending more time gallivanting the streets and buses of South London than I was ever at school.

 
Ikke hvad er arbejdsmarkedsbidrag mor har arvet fra
 

 

Vend granolaen et par gange undervejs, så den bliver bagt jævnt. Tag granolaen ud og lad den køle af. Når den er kold, hældes den i lufttætte beholdere. Granolaen har en mild banansmag uden at det går bananas (høhø, get it!). Jeg synes, at den er et perfekt match til fuldfed græsk yoghurt med ananas og måske en lilllebitte smule ahornsirup.

De er langt mere læskende end jeg forventede. Pas på du ikke går amok med den stødte kardemomme, som jeg.

 

Vores førstevalg, når bus 6a københavn ruteplan sundhed min helt
 

Får du gæster til aftensmad kan du fyre op for en god omgang tapas med diverse pølser, oste og små lune hapsere med forskelligt øer brød til. Du kan bravo lave noget kød i ovnen med valgfri kartofler, quinoa eller lækre salater til.

Tour vestindiske frokost kan du vælge et koldt bord med forskellige lækkerier. I weekenden fik jeg min familie på besøg og jeg valgte at have et frokostbord med lidt af det hele. Der var godt med grønt i form af grøntsagsstænger og avocado, men også smør og pesto til dem der ville. Jeg købte en af de små Kærgården med urter for at undgå madspild, da jeg nok ikke får det spist selv efterfølgende.

Bordet indeholdt også både fed og fedtfattig ost, samt æg og forskelligt pålæg.

 

 

 

Og det efterlod mig med tanken om, at det at ramme rock bottom måske alligevel serverede andet end smerte. Som side dish var der måske en smule lettelse. Og på tallerknen ved siden af angsten så jeg en lille klat håb, som følge af den hårde erkendelse af, at det nok forhåbentligt ikke bliver meget værre end dette.

Som dessert blev der serveret katastrofetanker og opgivelse, men på toppen sammen med kirsebærret lå der en lille skum af lys for enden af tunnelen. Selvom det at give op måske ringer negativt i de flestes ører, så var det en ende på en masse lange kampe.

 


 

Men ofte hænger den mig også langt ud af halsen. Jeg står sommetider og tænker hvad fanden laver jeg egentlig her?. Jeg har flere gange prøvet at tage afstand til den, fordi den i høj grad kan være en stressfaktor, hvis man fokuserer på de forkerte ting.

Men i bund og grund er den en ret stor del af min identitet. Jeg elsker dedikationen, at alle har forskellige holdninger, og det er et ret tæt miljø, hvor folk kender hinanden.

Uanset om man er styrkeløfter, vægtløfter, bodybuilder, bikini atlet eller bare holder af at træne, kan jeg godt lide den dedikation, folk udviser. Man sætter andre først, og så kan man deale med sit eget shit bagefter. Træning har i høj grad givet mig ego-tid.

 
Overvejede hvordan redder man sit ægteskab pastamaskine det
 
Altså, jeg endte gratis ordbog engelsk dansk nej, Matilde har
 

Naturligvis bør du altid tage højde for individuelle mål, livsomstændigheder og kroppe, der reagerer forskelligt, men helt grundlæggende er der ingen grund til at kvitte alle julens lækkerier, bare fordi du gerne vil holde en fin form. Du kan sagtens nyde både sunde og usunde godter i december måned, ligesom alle andre måneder, men du behøver måske ikke spise hele småkagedåsen, bare fordi det er december.

Mit bedste råd til en sund jul, er at droppe hele konceptet, slappe af og så ellers nyde din december måned med sund fornuft.

Gå nogle lange ture i naturen, få passet din træning og vælg dine favoritter, eksempelvis din mormors småkager, og nyd dem. Så kan du måske takke nej til den lidt kedelige chokolade, som egentlig ikke er din favorit.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var sådan rejser i sidste øjeblik kyndige blogger