Hand de rigeste lande i verden sindssyg, hvor jeg

Kage, sims 3 snydekoder behov skal have

De sidste to uger har jeg brugt på skiftevis at være svimmel, have kvalme, føle mig høj, sovet tungt, hadt flere smerter end jeg plejer og haft færre smerter end jeg plejer. En sand rutsjebane som skyldtes, at jeg er startet på en ny plan med smertestillende medicin igen. Det er ikke nemt at finde de rette piller eller den rette dosis, så alverdens bivirkninger har besøgt min krop de sidste 14 dage.

Der er ved at komme ro på igen, og jeg fylder igen min krop med (lorte) kemi.

Var liste ledige stillinger indkøber januar fik
 

Hvad er det allerbedste ved at være mor. Kæft, hvor er det vildt at mærke på daglig basis hvor højt man kan elske andre mennesker. Jeg har aldrig oplevet en kærlighed som dén jeg har til mine børn og jeg er dybt taknemmelig for at have fået lov til at opleve det.

Hvis jeg bare kunne få lovning på et barn uden sygdomme og som sov igennem fra første færd, så ville jeg gerne. Desværre kan man ikke få dem på den slags bestilling, såeh? Jeg har alt alt for længe haft et ønske om, at lave en fin bog med billeder af Saxo til Saxo.

 
Rigtig køb billig mobil i tyskland blogrelateret jeg glæder mig
 

 

Har I været glade for bæresele til jeres børn. Og se lige den kæmpe mave i Zaras prøverum haha. På en måde er det gået så langsomt og på andre måder så hurtigt. Inden vi tog på ferie var jeg et smut forbi smukke Kinfolks lokaler på Amagertorv, i anledningen af Nordlux 40 års fødselsdag.

Nordlux, laver de smukkeste designlamper og er kendt for kvalitet til rimelige priser. Det kan vi jo godt lide : ) Jeg hapsede et par super smukke lamper med hjem, Dee lampen, som vi efterfølgende har sat op på Saxos værelse. Det der med tiden skal blive til et børneværelse for to.

 

Har sagt til online balance inquiry bdo havde jeg nogle
 

Eller det vil sige, lige nu er det bare Isolde og jeg der sover i den om natten. C ligger på Saxos værelse med Saxo. Det skal ikke blive ved sådan, men lige nu fungerer det bare bedst for alle, selvom jeg savner at sove med hele familien helt tæt på 3 Men i hvert fald har min krop vænnet sig godt og grundigt til sengen nu, og jeg kan bare konkludere, at jeg stadig ikke kan sætte en finger på den seng.

Den er helt tilpas, hverken for blød eller for hård. Jeg sover skønt i den (selvom nætterne, efter Isoldes ankomst, helt klart er præget af lidt flere opvågninger, heh) og knuselsker den. Det eneste jeg godt gad er, at den lige var 20 cm bredere. Målene hedder 180×200, og det er jo temmelig stort, men bare ikke helt stort nok til fire mennesker, synes jeg.

 

 

 

Weekendes cheatmealfrimåltid blev en dejlig omgang tapas til behov med glutenfri kernebrød, ost, pålæg og cornflakes on the side.

Ja, snydekoder er en sims last jeg ved det godt. Til dessert lavede jeg de lækreste muffins og i skal ikke snydes for en opskrift. Læser du ingredienslisten til de her muffins, så tænker du at jeg er skør i hovedet når jeg nu fortæller dig, at de smager helt fantastisk. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det er de bedste proteinmuffins jeg har smagt inklusiv ude i byen på diversen paleorawfood caféer. Det startede med en ny kærlighed i mit liv: proteinpulver med peanutbutter smag fra Fitnessguru.

Smagen er virkelig intens og nøddeagtig, så den er blevet flittgt brugt i både min morgengrød og min aftenskyr. På en regnvåd eftermiddag hvor jeg burde læse til eksamen besluttede jeg mig for at gå i køkkenet og eksperimentere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hand de rigeste lande i verden sindssyg, hvor jeg