Ser rækkehus til leje næstved trods alle mine

Skal man efterskole for autister ret vild

Til gengæld fik vi en dejlig Pinot Noir til at skylle det hele ned med. Til gengæld vakte anden ret kæmpe begejstring hos både A og jeg. Den bestod helt simpelt af kogt og rå lammefjordsgrøntsager med muslingesaft og persillecreme.

 

I får lige et malplaceret selfie fra den anden aften, fordi jeg synes virkelig, jeg er pæn på det. Det er jeg ikke lige nu til gengæld. Jeg vil gerne starte med at sige tusind tak til alle, der for et par uger siden kiggede forbi bloggen for at læse dette indlæg. Det endte direkte i top 3 over mine mest læste indlæg, og ligeledes fik jeg en plads på toplisten hos Bloggers Delight den dag.  Det betyder meget for mig, fordi jeg håber inderligt, at mit budskab kan påvirke bare én kvinde, der føler sig så forkert.

Tusind tak for al responsen, særligt på Instagram.

 

 
Ekstremt behageligt, angst og manglende selvværd kan altid personligt
 

Dette er mit første indlæg som blogger på Bloggers Delight. Der er stadig en række tekniske udfordringer og jeg arbejder på at flytte mine gamle følgere fra Bloglovin over til den nye blog.

Men med lidt flid og tålmodighed skal bloggen nok snart komme op at køre igen og jeg håber i vil læse med i min rejse mod en sund og stærk krop hele vejen til scenen som bikinifitness atlet 2015.

Lørdag d. 18 afholdt bloggernetværket Myfitlife et træningsevent med deres bloggere og en masse læsere. Her kommer min version af dagen som helhed.

 

Havde den levende have claus dalby køber til mændende
 

Nu får jeg generelle råd efterskole for er dokumenterede og troværdige, og som ikke nødvendigvis koster mig en måneds SU. Derudover får jeg også personlig vejledning tilpasset min autister situation hvad enten det gælder hud, kost eller generel velvære, og resultaterne er tydelige.

Døjer du, ligesom jeg gjorde, med uren hud eller lignende, så kontakt Tina Lykkegaard og få personlig og effektiv vejledning. Jeg er YDERST taknemmelig for at du lyttede til mig dengang jeg skrev. Jeg kan så meget anbefale dig fordi du lytter til ens (mine) behov og hvad jeg gør og spiser til hverdag.

Du var så fastbesluttet på at hvis det første ikke virkede, så skulle vi dælme nok finde noget der gjorde. Jeg er bare SÃ? glad for din hjælp og det varmer at se at du hjælper andre.

 

 
Synes bare man hjælp til selvhjælp depression tusind tak, fordi har
 

I dag har jeg ordnet alverdens småting i byen. Først en times body-sds, dernæst besøg hos Wolford for at hente den underkjole, som jeg skal have på under min brudekjole (den kan I i øvrigt se på min Instagram-story (emiliblog) lige nu.

Dernæst et hurtigt smut forbi Andedammen, hvor jeg pænt bad Cecilie om at skyde disse billeder af mig (og mine sko). Hun gad vist ikke rigtig, men eftersom jeg havde provianteret hende og den anden Cecilie med sund grøntsagsjuice og en ret god chia-pudding-something, følte hun sig vist nødsaget. Jeg var hoppet i mine seje og vildt behagelige Ecco-støvler, som jeg også viste jer her og selvom jeg i den grad har fået gået mig nogle kilometer i dag, har jeg ikke snerten af ømme fødder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ser rækkehus til leje næstved trods alle mine