Idiot til hvornår kan man få boligstøtte brug

Hvis har danske spil velkomstbonus sidder omklædningsrummet puster

Mine personlige favoritter, som alle er fra 14 K guld serien, deler jeg herover: De har SÅ mange fine, tynde ringe og deres udvalg af øreringe er to die for. Selv prøver jeg at tage mig sammen til, at få lavet et ekstra hul i øret, bare så muligheden for at gå med flere Hvisk smykker er der, hah.

Hvordan får man i øvrigt lavet sådan et hul nu om dage. Er det hos en ægte piercer eller er det stadig lovligt med sådan en pistol, som findes hos nogle smykkeforretninger.

 

Taknemmelig over at mit arbejdsliv tillader det, og taknemmelig over det liv, der rumsterer rundt indeni mig. Jeg synes der er så mange kvinder, der (udadtil i hvert fald) ikke påvirkes synderligt af en graviditet.

Som arbejder hårdt, rejser en masse og stadig gør det de altid har gjort. Og jeg tager altså hatten af for sådanne kvinder. Men samtidig synes jeg faktisk også, at det er helt ok, at man er forskellige.

 

 

 

Min fantastiske projektgruppe og jeg selv afleverede vores projekt i mandags, og det var faktisk hele tre dage før velkomstbonus. Det betød, at der ingen danske spil var, og at jeg pludselige har tre dage, der er løst helt op. Jeg brugte noget af dagen i København, hvor jeg var et smut forbi Marie og dernæst til mit først gruppeterapimøde. Jeg var iklædt nogle af mine favorititems.

Trøjen er ny fra en af de fineste butikker i Næstved, Gitte E. Det er nok den, som jeg bruger allermest for tiden, da den er varm, løs og kan skjule mit åndssvage hår. Smæk mig og kald mig Sally: Jeg har rent faktisk lyst til at svinge træbenet på en rødvinståget, lattermild tirsdag For fire år siden stoppede jeg med at gå i byen og drikke alkohol.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idiot til hvornår kan man få boligstøtte brug