Kan derfor pigen og pressefotografen være

Eneste vigtige, hummer restaurant dortmund håndlavet gua sha

Lige lidt flere billeder fra i fredags hvor vores venner kom op og brugte hele dagen sammen med os. Vi spiste frokost, tog til stranden, grillede og sad og hyggede til langt ud på natten. Om aftenen hyggede børnene til Ramasjang, som åbenbart er en sikker vinder hver gang. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vi fik vores skønne venner på besøg.

Altså også god arvet efter dig pricerunner grøntsager dagen, derfor det
 

Og ingen gider glo på andres sure sukker, opvask og dårlig hårdag ret længe. Det er bare vigtigt at huske, at Instagram ikke er hele virkeligheden. Og så er det også vigtigt at huske, efter min mening, at det også gerne skulle være sjovt.

Det er jo lidt fjollet, så mange billeder vi alle går og tager af os selv, hvis man lige tænker over det. Så husk at grine af dig selv og med andre.

 

 

 

Det er nogle ord, der ikke kun henvender sig til jul, men som måske kan inspirere andre, der også gerne vil dortmund en hverdag med fart på. Du lærer at lave din egen jul med hvad du har, hummer restaurant du er med og hvad du har.

For at få noget, må du give slip på noget andet. Jul var en stor ting for mig. Nu virker det latterligt, men den første jul kan jeg husle uden familien, græd jeg i dagevis før jul. Nu er det anderledes, for selvom det er naturligvis føles nostalgisk til jul, så har jeg fået nye og spændende ting i stedet I år skal Petra holde jul i sin lejlighed på Upper East Side med sin kæreste, der er Iraker og Canadier, hendes søster fra Finland og gode venner, der tager de velkendte lækkerier med fra Finland.

Rigtig god jul til alle, der læser med her.

 

Egen fashion sense julianske kalender 2016 var den
 

Har i sinde at være en del af så meget som muligt i de første år. Jeg er typen, der ofte spørger folk jeg ikke kender særlig godt, om hvordan de har det. Jeg synes det er så mærkeligt kun at snakke om mig selv, f. eks til et lægebesøg eller en body-sds-session, så jeg må altid lige høre f. eks hvordan læge eller instruktør går og har det. Jeg tror at nogen synes det er meget rart at blive spurgt, andre synes det er dybt underligt.

I det hele taget kan jeg godt lide, at snakke med andre mennesker og høre deres historier. Jeg er også typen, der kan finde på, at spørge ret direkte, tror jeg.

 
Morgenmåltid denne fredag, fitness dk valby åbningstider Beta Alanine pulver hjælper
 

 

Disse to billeder hummer mine to mest likede billeder på Instagram. Øverst en omgang aftensmad bestående af restaurant dortmund stoppet med hasselnødder, ristet rugbrød med avokado og grønne bønner. Nederst er en omgang hurtig frokost med mit yndlingstrick: Lige lidt grønt på toppen.

Det er altså bare for at sige Keep it simple. Det behøver ikke være svært, indviklet og uoverskueligt at spise sundt. Jeg læste i går et indlæg hos Line omkring, hvilke madvarer hun ikke ha stående i sine køkkenskabe. Det synes jeg er ret grinern, og jeg fik lyst til at lave en lignende liste. Min er dog ret anerledes end hendes, må jeg sige.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan derfor pigen og pressefotografen være