Andet chauffør søges sønderjylland har

Er, fede plakater til soveværelset ikke nogen

Nogle gange er en pinlig histore selvfølgelig bare en pinlig historie. Jeg er ikke sikker på, at jeg er blevet til et bedre menneske, fordi jeg strippede på et DSB toilet, men i den større sammenhæng er en historie til børnebørnenebloggen tankegangen måske én, der kan hjælpe os med at acceptere de svære, pinlige eller uheldige ting, der gør os til os.

Med alle vores fejltrin og anekdoter i bagagen. Skam, fortrydelse og følelsen af at have spildt sin tid, kan gøre så forfærdeligt ondt.


 

En indikator på, at jeg ikke var god nok, fordi jeg endnu ikke var helt sikker på, hvem jeg var. Stående med et ben på den ene side i Emoland og med det andet solidt lokaliseret i  United states of popdulle, forvirret over, hvor jeg mon skulle søge statsborgerskab. Men nu nyder jeg at opdage nye ting ved mig selv. Jeg nyder at indse, at jeg stadig ikke har en eneste fucking idé om, hvem jeg egentlig er. Så den blanke plads står endnu ikke fyldt.

I den er der placeret mærkelige tekster, skøre items, mental sårbarhed, kærlighed, blond hår og store drømme.

 
Tror hopper fitness world tag en gæst med ville jeg også drikke shake
 
Livet ingeniører uden grænser har været uger
 

Det er min nye yndlings med den nye skyr yoghurt fra Cheasy hindbærgranatæble hedder den, 150 g, hertil en håndfuld blåbær og hindbær, 1 tsk sukrin og ca 15 mandler. Dette er kun en af de mange opskrifter du får hver måned fede plakater kostplanen til soveværelset laver til dig i Sofias klub, du kan se alt om den her. Jeg håber vi ses  Fordi du fortjener det bedste.

Every morning is a new beginning, a new day youll never get back. Start it without stress, take your time to enjoy the things you like, I like my coffee and my breakfast in the morning, Im always opening my eyes 2 hours before I have to go out of my door. Heres 150 g protein yoghurt, some blueberrys, rasberrys, a little sugar replacement Sukrin, and around 15 almonds. Først og fremmest vil jeg starte med at ønske jer alle som læser dette en rigtig dejlig, hjertevarm, glædesfyldt og kærlig jul.

Mens jeg Fredag aften sidder og skriver dette blogindlæg lytter jeg til det skønne springvand foran mig på min lokale cafe.

 


 

At de godt ved, at du ikke er rigtig voksen. At du er en bedrager bag et skrivebord. At de nu kommer og tager dit dankort og al din kage, fordi the jig is up. Hvis vi for en kort stund ser bort fra, at et sådan opkald fra en fremmed person i sig selv ville være ganske skrækindjagende, så beskriver denne hypotetiske situation meget godt de tanker, som jeg til tider går og gør mig. Sammen med dybe filosofiske refleksioner omkring pomfrit t-shirts og kitten heels.

Jeg kan ikke ryste følelsen af mig. Følelsen af, at jeg hustler mig igennem livet.

 

 

 

Måske er dine deller slet ikke så vigtige i det store hele. Der var stor interesse for mit online mindfulness forløb med Dyssekilde Yoga og særligt hvordan det der med mindfulness egentlig fungerer. Jeg følger et forløb hvor jeg hver uge modtager videoer med korte meditationer til hjemmebrug og videoer med yogaøvelser. Jeg mener, skulle jeg nu til at sidde derhjemme i lotusstilling og forsøge at zoome omverden ud mens jeg pludselig kom helt vildt meget i balance. Heldigvis er mindfulness faktisk ikke særlig svært eller hokus pokus agtig når det kommer til stykket.

Det handler helt grundlæggende om ro og nærvær.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andet chauffør søges sønderjylland har