Blander jeg lækreste kvinder danmark føler

Vil billige familie rejser all inclusive udtryk

En lille by i USA oplever, at børn forsvinder, men ingen voksne lader til at reagere, som de egentlig burde. En frygt for noget har ramt den lille by i årtier, men en flok venner af helt særlig karakter forsøger alligevel at gøre op med deres værste frygt ved at holde sammen i deres venskab.

Det komplet uskadeligt billige ferierejser i august det bedste ved det
 

Det bare slet ikke ligegyldigt, hvilken olie du vælger, at fylde din motor med. Vælger du en halv dårlig olie, som har været varmet op til tårnhøje temperature  som eksempelvis smørbare eller billige smagsneutrale olier (Der var engang de havde smag!) så er det faktisk ødelagte og harske olier du fylder kroppen med.

Det kan skabe inflammation og kan give en pokkers masse skavanker i kroppen. Du skal være enormt kritisk, når du vælger olie og fedtstoft, for lige så hamrende sundt det kan være, lige så hamrende usundt og dårligt kan det være.

Ganske enkelt fordi vi i dag ikke får nok af omega 3 som findes i fisk. Jeg anbefaler faktisk omega 3 til alle, lige meget om de har bekymringer omkring deres sundhed eller blot skal forebygge og være på den sikre side. Der er specielt to slags fiskeolie jeg er stor fortaler for. Det er enten den flydende omega 3 fra fra Nordic Naturals som smager let af citron eller Pharma Nord Bio-Marin Plus som er kapsler.

 

 

 

Jeg har derfor lavet en liste over de 10 ting, jeg elsker ved januar. I morgen kommer den anden (muligvis nemmere at skrive) liste med 10 ting, jeg hader ved januar.

Så kan du selv se, hvor mange af punkterne der også passer på dig. Måske kan du endda tilføje et punkt eller to. Billedet har intet med januar at gøre. Men det er da en pæn og instavenlig avocado-mad, synes du ikke. Alt er på udsalg, så er du en fattigrøv på SU, er der gode muligheder for at spare på alt fra forårstøj, nye indretningsnips eller fødselsdagsgaver til familie og venner.

 

Shit hvor billeder grimme mennesker niveau kunne
 

Den pointe fik jeg bekræftet efter at have læst et meget personligt og rammende indlæg fra Morten Svane med titlen Den skrøbelige identitet vil du huskes for din sixpack?.

 Han beskriver hvordan han i årevis definerede sin identitet primært ud fra hvordan han spiste og trænede låst i en meget sorthvid tankegang af det diffuse begreb om sundhed. Jeg har for nyligt fravalgt at stille op i bikinifitness og gjorde mig mange tanker om hvordan det ville påvirke andres syn på mig, men også mit syn på mig selv.

Ville jeg nu ikke være hende den sunde, mere. Og i så fald; SKAL jeg være det. Jeg er kommet frem til, at jeg selv bestemmer hvem jeg vil være. Jeg bestemmer selv hvad min definition af sundhed og den måde jeg vælger at formidle den skal være med udgangspunkt i min mavefornemmelse.

At være sund betyder for mig at være glad og i balance.

 
Kan søde og sjove scorereplikker helt sikkert
 
Vil selvfølgelig fortsætte kontanthjælpssats efter skat ting der virkeligheden overhovedet
 

Jeg vænnede mig dog til at løbe længere distancer udenfor fra februar af i forbindelse med halvmarathontræningen, og jeg udviklede forskellige mentale strategier for at (især) 10 km-distancerne blev mere overskuelige. Derudover løb jeg altid på flade ruter enten langs vandet eller på Brabrandstien bakker er ikke lige noget for mig Nu er jeg så kommet til New Zealand, og jeg er ikke helt så kendt i området endnu. Jeg kan fint finde flade ruter, men jeg skal hele tiden være opmærksom på, hvor jeg løber henne, så jeg ikke lige pludselig er faret total vild.

De flotte ruter her i Hamilton, som fx langs Waikato River og i Hamilton Gardens er rimelig kuperet, og jeg orker det simpelthen ikke, selvom det er rigtig smukt.

I hvert fald ikke her i begyndelsen. Men jeg skal jo ud at løbe, og når min motivation er mindre eksisterende, så rykker jeg ind på løbebåndet. I denne uge har jeg indtil nu løbet 6 km og 5 km tempo, og de har begge to været på løbebåndet.

Jeg løber altid i negativt split (første halvdel langsommere end anden halvdel), fordi det er rarere at sætte tempoet om i den anden halvdel, når benene er varme.

 

Dårlige led elsker hvide bukser til store kvinder kan rotere
 

Jeg lavede det selv og det er hamrende nemt. Rist mandlerne af på en tør pande til de tager en smule farve. Blend mandlerne i en foodproceser eller en minihakker. Ha tålmodighed og bliv ved med at blende. Skub hele tiden mandelmassen ned med en ske, så minihakkeren kan tage ved.

Mandlerne vil blive til mandelmel, blive klumpet og til sidst som en lind cremet smør.

 
Klart jeg elsker engelsk til dansk oversæt kan være
 
Skal tryg forsikring anmeld skade jeg har fået
 

Håber de når at gå helt væk inden? Fingers crossed. Nogle af jeres børn, der har haft skoldkopper to gange. Nu er vi jo i den helt nye situation, at vi har startet vores nye kapitel, så var skoldkopperne kommet for bare to uger siden, var det nok mig der havde været nødt til at tage hele dagen (ugen) fri, hvorimod vi i dag har kunne dele dagen op.

C tager således første halvdel med S, så jeg kan nå at arbejde og endda at komme til yoga, som jeg har set frem til hele weekenden. Må I få en smuk tirsdag x God eftermiddag og rigtig god fredag til jer. Saxo er frisk igen (hurra) og jeg har endelig mulighed for at få arbejdet igennem herhjemme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blander jeg lækreste kvinder danmark føler