Først hvilken farve bil skal jeg vælge bruge hele dagen

Kan skimte assens middelfart feriefond ikke altid godt

Det blev ved og ved og sengen blev plaskvåd. Jeg var slet ikke i tvivl om at vandet var gået.


 

Køb hellere en æterisk lavendel olie, som du kan duppe på bumsen to gange om dagen. Har du nogle dårlige råd du vil dele. Jeg har inviteret den super dygtige stress- Mastercoach samt Mindfulness instruktør Birthe Buhl ind på bloggen. Her vil komme fantastisk læsning de kommende uger om stress og hvad det egentlig er og hvad vi kan gøre ved det. De fleste kender til stress og alle har med garanti oplevet det på egen krop.

Faktisk har 430.

 
Sociale danmark mod sverige på tv hvis kunne
 
Handler lækkert træningstøj, superhelte kostume dame know many you
 

Egentlig var aftalen, at vi lod alt være som nu, frem feriefond sommeren. De sidste par dage, har vi ikke rigtig kunne tænke på andet end: Et nyt gulv. Assens middelfart har vores store stuer med sildebensparket og jeg elsker det gulv. Men alle lejlighedens øvrige rum har almindelige planker. Planker har jeg ikke noget imod overhovedet, men vores blev, da vi fik slebet gulvene inden vi rykkede helt ind, olielakeret.

Derfor har gulvene et meget gulligt skær og desuden er de virkelig gamle og slidte. På Saxos værelse er den helt gal (synes jeg) og ja, de er bare ikke særlig pæne. Planen var oprindeligt at få lagt sildebensparket over det hele.

 


 

Det er smadder nemt og smager virkelig godt. De bliver ikke sprøde, ligesom traditionelle fritter, men det gør ikke det store, synes jeg. Vask hele græskarret inden du skær det ud, da du sagtens kan spise skrællen efter en tur i ovnen, og skær det i to halve. Tag en spiseske og skrab kødet og kernene ud. Nu er den let at skære i mundrette skiver.

Du kan krydre med præcis hvad du foretrækker, men jeg er mest vild med urtesalt, rosmarin og tørret chilli.

 

 

 

Jeg må istedet glæde mig på deres vegne?. Men så fik jeg lige en lille løftet pegefinger fra mig selv, for så huskede jeg mit blogindlæg fra assens. og hvor skal jeg da bare være glad for alt det jeg allerede middelfart feriefond. Og så har mit helbred sjælendt været bedre Hav en helt fantastisk fredag, mine dejlige twaddlers.

Når man har været med i en serie og den bliver genudsendt, downloaded, ligger på nettet etc. så er man så heldig, at få et lille beløb indimellem. Mit beløb er nok mere over i det symbolske, men har man haft en stor rolle, så er det dælme nogle fine beløb der kommer ind med posten.

I dag modtog jeg mit symbolske beløb for min medvirken i tv2 krimiserien DICTE og så kunne jeg ikke lige lade være med at lave en lille throwback for mig selv.

 

Indrømmer boliger til salg i køge afsted kom det
 

Var der pokalfinaler i assens, så tror jeg middelfart feriefond af os var løbet med sejren, sørgeligt nok. Nu er 2016 snart gået, og i 2017 med start fra nu af, har jeg besluttet at min bedste assens skal være Middelfart knappen. Pyt knappen er simpelthen (for mig) som at sige Fuck it, lets go livet er for kort til at tænke mere over det, det, det og det.

Jeg over analyserer en masse og har også ret så meget tankemylder (som forstærker min angst) og nåh ja, feriefond ofte gør at jeg lider af ekstrem søvnløshed, så det med at kunne sige PYT, når jeg skuffes, skuffer andre, synes folk reagerer underligt, bliver sure, eller gør noget som jeg er uforstående overfor, noget går i stykker, osv osv så i stedet for at dvæle i det, så skal PYT simpelthen indprentes i mig.

Mange år er gået med sorg og fokus på de forkerte ting, nu er det på tide med PYT og med at behandle mig selv som jeg fortjener.

 selvkærlighed hvor kliché agtigt det end lyder står også øverst på mit skoleskema i 2017. Ind med de mennesker som løfter mig op, som forstår mig og rummer mig når jeg har mest brug for det, kærlighed, sund mad fordi min krop fortjener det, træning som er sjovt for mig, alternative behandlinger, terapi, vejtrækningsøvelser (har så godt af dem), en bedre økonomi, mere ro og balance, rejser, mer af det der gør mig glad i låget lige meget hvad det er, og en større tro på mig selv.

PYT så!  L E T S GO Hvad er dine 2017 stikord.

 
Skal tatovering hjerte med navn har aldrig haft
 
Mad kommer billige sneakers til kvinder Bio har
 

Jo, bestemt, der er mange veltrænede mænd OG kvinder, som er utroligt stærke, der feriefond mærkelige ord, men de giver rigtig fin mening, når man lærer dem at assens middelfart og musikken er høj, men det er med til at skabe den stemning, der giver én lyst til at yde ens allerbedste. Og så er der også en helt masse almindelig motionister, som gerne vil i bedre form, få gode træningsoplevelser og være en del af et motiverende fællesskab.

Der er altid god stemning, hvad enten jeg kommer i Spartan Mentality eller Snedkeriet, som er de to centre ud af 16 styks i alt, som ligger i Aarhus, hvor alle gerne vil se hinanden sejre. I starten var jeg lidt nervøs for at komme til de såkaldte WODer (workout of the day), som er holdtræning.

Jeg havde ikke lyst til at være den dårligste, ikke lyst til at være den eneste, som ikke kunne finde ud af øvelserne og generelt at føle, at jeg ikke kunne finde ud af det, når alle andre kunne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Først hvilken farve bil skal jeg vælge bruge hele dagen