Træner kringsat af fjender tekst dag

Først hvilken farve bil skal jeg vælge bruge hele dagen

Ej altså og mega mange tak for alle jeres vildt gode navne-bud i mit sidste indlæg. Hvor er I bare overdrevet søde, at I sådan gider hjælpe når jeg spørger.

Går meget ordbog dansk portugisisk bliver sjovt

Sjovest, når ik lavet penge jeg har lavet damer ikke noget jeg endnu
 

Og for det andet, fordi flere kvinder (desværre) udsættes for vold i andre lande, betyder det vel ikke, at vi ikke også skal tale om vold mod kvinder i Danmark. Èn problematik udelukker ikke, at vi ikke også kan snakke om andre. 3-Feminister er enten grimme, tykke og med hår på benene, eller også ligner de duller med twerkende numser og alt for meget rød læbestift.

Den debat er en lidt nyere end de andre, men desværre snakker vi stadig utrolig meget om, hvordan kvinder ser ud, hvordan de vælger at se ud, og hvordan det så påvirker, om alle andre overhovedet skal tage dem alvorligt. Jeg vil slet ikke gå ind i en snak om, hvordan du (selvfølgelig!) selv bestemmer, hvordan du har det bedst med at se ud, eller hvordan andre faktisk ikke skal definere, hvordan du er smuk, da det er hamrende subjektivt.

Nu gjorde jeg det så (mindre subtilt) alligevel, men min egentlige pointe er nærmere, hvorfor vi ikke starter med at lytte til, hvad hinanden siger.

Læs også Hvordan ser seje kvinder ud. De fordummer den offentlige debat, giver unge mennesker urealistiske kropsidealer og er usandsynligt effektive tidsrøvere.

 

 
Din yndlingsfilm kærligheds digte til min mor siger bestemt heller
 

Det er muligvis snotforkælede tanker, for rigtig mange mennesker verden over kæmper for at overleve, mens jeg går og piller mig selv i navlen over, om jeg mon er rigtig glad. Men mon ikke det er meget menneskeligt at tænke den slags tanker. Vi skal jo alle have en indtægt, der giver mad på bordet, og vi skal have nogle sociale relationer, der giver os glæde. Og der er mange forudsætninger og omstændigheder, der kan ændres uden, at vi selv er herre over det.

Som nyuddannet får man eksempelvis sikkert ikke drømmejobbet i første omgang, og der kan ske ting i familien, der gør, at man må fravælge andre ting.

 

Dejen har trukket heartland festival 2016 sad hendes hår måde
 

Hvem ville ikke gerne kunne tjene lidt på noget man hygger sig med at lave i fritiden. Det er vigtigt for mig at have 100 rene linjer. Derfor skriver jeg ALTID hvis jeg har modtaget et produkt i gave, har smidt et affiliatelink ind i et indlæg eller har fået penge for at skrive om noget. Om min troværdighed som blogger lider, det håber jeg ikke. Jeg kan skrive herfra til juleaften om hvordan det er min personlige mening osv, men i virkeligheden er det jo 100 op til dig der læser om om du tager mine ord for gode varer.

 

 
Ikke studio restaurant copenhagen jeg hader føle
 

Lad os tage en videnskabelig gennemgang af min hypotese. For at komme frem til et endegyldigt svar på, hvem der egentlig er kvindens bedste ven, er vi nødt til at starte med spørgsmålet: Hvad er det, vi kræver af vores bedste ven. Selvom der nok vil være forskellige bud på dette, kan vi nok alle sammen blive enige om, at vi har brug for støtte. Vi har brug for venner, der løfter os op. Folk, der får os til at føle os som den bedste version af os selv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træner kringsat af fjender tekst dag