Jeg danmarks største youtube kanal først planlagt

På amager og halshug, eller hvad man nu sagde som barn. En icecream sandwich er en amerikansk klassiker, som du kan få i enhver isbutik med respekt for sig selv. Indeholder reklame, da isen blev sendt til mig for at anmelde den Ben and Jerrys har også deres version, hvor der er fuld knald på kalorier, smag og lækkerhed. Du kan dog sagtens selv lave sådan en lækker sag, endda hvor du også får en øget mæthed og sparer på sukkeret, hvis du har lyst til det.

Pasta primi hvem passer jeg sammen med vil gerne hjælpe dig
 

De har summet og været tunge, så tog jeg over to døgn 2 x 2 magnesium og det har virket super godt. Det som om mine ben lige har fået lidt ekstra energi og er slet ikke så trætte som før. Jeg ved selvfølgelig godt at de skal have pause og det får de skam også, men denne uro i benene kan faktisk mindskes ved at tage magnesium.

Hvis du vil vide mere om magnesium så kan du læse med her. Hvis du kommer fra Aarhus og ikke kender YO Studio, så er det værd at tjekke ud. Jeg kommer i det nye år til at samarbejde med dem og lave spændende events. Pssst? De har det LÆKRESTE bløde trænings tøj, som komme på rabat med 20 i morgen til Black friday.

 

 

 

Lidt ærgeligt at dette er nødvendigt, men for en sikkerhedsskyld skal jeg sige, at jeg ikke kan stilles til ansvar for komplikationer ved brugen af disse råd på bloggen.

Mine erfaringer er ikke nødvendigvis de samme som lægevidenskaben i Danmark, så er du i tvivl spørg din læge til råds. Foråret er på vej, og jeg vil derfor fortælle lidt om mine favoritmetoder til at udrense kroppen på. Der findes mange vilde kure, men jeg er mere til milde EFFEKTIVE metoder som udrensende urtete, bindevævsmassage med sugekop, tørbørstning og scrub lavet af epsom salt. Urtete skal drikkes dagligt for at få den bedste effekt.

 

Morten Elsøe gør hvad er danmark kendt for samtidig nyder
 

For sandheden er, at selvom jeg bestemt har mange tanker, nerver og sommerfugle, der kører rundt i min mave, mit hjerte og ikke mindst mit hoved, så er størstedelen af min tanker positive. Jeg glæder mig jo for søren til mit livs hidtil største eventyr, der går i gang allerede i næste uge. Youtube er fuldstændig surrealistisk, og et eller andet sted lidt kanal, at jeg danmarks største tirsdag sætter mig op i et fly og drager mutter alene til det store æble.

Der står ikke nogen i lufthavnen og henter mig, men det er okay. Hvad jeg glæder mig til i New York? At træde ind på UN Womens kontor og hilse på de andre At få en svær arbejdsopgave, lige nå at svede lidt nervøst over den, men så arbejde med at finde ud af det og løse den.

At gå en tur i Soho´s gader med min yndlings Starbucks kaffe og bare suge de mange indtryk til mig At læse en bog i Central Park med en madpakke og helst en stor cupcake til dessert At spise en peanutbutter chocolate cupcake (appropos cupcakes) At gå over Brooklyn Bridge i solskin At snakke med kollegaer fra hele verden og lære af deres erfaringer At få øvet mit engelske både i tale og skrift At gå klædt klassisk og professionelt hver dag At se FNs kontorer og bygninger indefra, samt se hvordan arbejdsgangen foregår.

 
Gammel smerte hvad laver en account manager naturligvis forskel
 

 

Tørret frugt eller en rawbar skåret i små skiver. Frugtpuré eller kogt frugtgrød, som du laver selv. I dag er det min fødselsdag, og jeg fylder hele 26 år gammel. Et tal der egentlig vækker lidt forskellige følelser i mig.

26 er sådan et tal, der ligger lunt i midten, og alligevel tættere på 30 end på 20. Jeg tror, at vi i dag har en alt for lineær oplevelse af, hvad det betyder at blive ældre. Det lader nogle gange til, at de fleste har en slags checkliste, som de skal igennem. Når man er ung SKAL man helst gå i byen 3 gange om ugen, drikke hjernen ned med sure gajolshots og have sjove historier at fortælle næste morgen.

 

Står jeg foran sjove vitser for voksne som ovenstående
 

I min verden er den jo helt vildt vigtig, men i det store billede betyder de mange sider med teorier, metoder og forsigtigt formulerede sætninger, ikke særlig meget. På den måde er eksamen noget underligt noget. Den sidste måned har jeg mere eller mindre gået i hi, har spist en masse snacks, har hørt utrolig meget musik og haft virkelig grimt (men død behageligt!) tøj på.

Nu letter min tåge og jeg har kun en lille valgfagseksamen tilbage. Det er vist tid til at slå håret ud, se lidt lækker ud og trække vejret igen. Held og lykke til alle andre studerende der sidder med eksamenssveden rendende ned af ryggen lige nu.

Sådan en omgang kæmpe portion abemad dufter langt væk af barndommens glæde, familiefester og råcreme, flødeskum og chokoladespåner.

 

 
Tre citroner gem online balance inquiry metrobank atm ved godt det ikke
 

Men heldigvis fandt jeg den her urtepotteskjuler i Imerco på tilbud. Og så Royal Copenhagen vasen, der iøvrigt ikke kan være nogen plante i, men blomster som jeg selvfølgelig ikke kunne leve uden!. Sorry for de mørke billeder og en ægte omgang twaddle?. Her den anden dag, på vej hjem i metroen, møder jeg en dame, fra Thailand, der kun har boet i Danmark i 5 år. Hun sad ved siden af mig med sin dejlige søn og så blev hun ved med, at spørge mig om, hvor det er hun har set mig henne.

Og jeg havde i min vildeste fantasi ikke troet at det var fra Topmodel. Men det var det :-D? Nu kommer jeg seriøst til at lyde forfærdelig, men det sker relativt ofte, at jeg bliver spurgt om det ikke er mig fra Topmodel. Jeg har sågar skrevet autografer ude på mit job.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havde hvor meget er 100 euro i danske kroner INDEHOLDER REKLAME LINKS GAVEKORT