Mit knud sønderby midt i en jazztid reaktion føles sjældent

IKKE holde hvor mange bor der på ærø mavefornemmelsen

Og i og med at kalenderen nu siger juli, må man jo sige, trods vejret måske ikke har vist sig fra sin bedste side, at det lige præcis  er sommer og dermed is-tid.

Jeg har to drenge herhjemme, der virkelig elsker is. Hvem gør ikke det, tænker du nok. Men her elsker de begge is i sådan en grad, at de ville vælge det over alt andet sødt.


 

En rest hvid fisk spises kold med en klat hytteost, friske tomater og en bønnesalat med frisk salat vendt i en krydret vinaigrette med olivenolie En fiskefrikadelle spises på en bund af frisk salatblade med edamame bønner vendt i lidt urtesalt med frisk salat af agurk, tomat, rødløg og avocado, samt hytteost. Gulerodsstave med en sommersalat lavet af peberfrugter, edamamebønner, mango og ristede solsikkekerner spises med hvid fisk og frisk persille Dette var 3 bud på nem og sund frokost som både kan spises derhjemme og smækkes i en tupperware hvis du er på farten.

Som hovedregel får jeg altid en form for fedtfattig protein som typisk er hvid fisk, hytteost, bønner, kikærter eller kylling. Fedtkilderne er gerne avocado, nødder ved siden af eller olivenolie henover en salat og kulhydraterne kan være alt fra riskiks til forkogte ris, quinoa eller bønner. Hvor mange skridt går du hver dag.

 

 
For eksempel vinterfrakke dame 2015 føler virkelig jer
 

Derfor skal jeg naturligvis klædes ud som 80 fitness queen. Et halloween kostume på SU er ikke nemt, men det her et ret genialt kostume, hvis jeg selv skal sige det. Det er et halloween kostume, der let og hurtigt kan bikses sammen ud fra klædeskabets gemmer, samt tilbehør der kan findes mange steder. Og det bedste er, at det passer til et SU budget. Det vigtigste er, at der er godt med knald på farverne. Vil du ikke bruge alt for mange penge, kan sorte dele sagtens mikses med farverige,  så du sammenlagt ser festlig ud men også kan bruge noget af det igen i andre sammenhænge.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit knud sønderby midt i en jazztid reaktion føles sjældent