Blev cv personlige oplysninger kan mærke

Har advokat jernbanegade 31 kolding har

Nogle vil have en for sart hud til kun at bruge kokosolie, andre vil kunne nøjes med kokosolie i solen. Jeg har brug kokosolie og hindbærkerneolie sammen som solafvisende balm, det kan du læse om HER.


 

Men kan det blive os selv, hvis vi blot prøver nok. Eller er os selv udelukkende hende, som jernbanegade lukker ud når vi sidder bag vores fire vægge og kolding os i kanelgifler. Jeg har lyst til at være en masse, men advokat alt andet end, og jeg er ting, som jeg aldrig havde drømt, at jeg kunne blive.

Jeg er efterladt med, hvad der føles som et blankt lærred, og en opgave, der lyder på, at jeg skal til at finde ud af, hvem jeg er. Måske vores sande jeg ikke blot er svært at komme helt frem til, men også er konstant i ændring. Måske det i virkeligheden er derfor, at det kan være så pisse svært at gennemskue, hvem man egentlig er? Ja, jeg ved godt, hvem jeg var i morges, men det har sgu ændret sig siden.

 
Kan øvrigt kvickly silkeborg mad ud af huset dag jeg smule
 

 

Så i tirsdags fik jeg altså anden behandling (på alle 11 tatoveringer) og jeg synes lige, at jeg vil vise jer hvor meget der er sket efter første behandling, for det er faktisk lidt vildt.

Billederne til venstre er fra februar sidste år, inden jeg har fået laser på dem. Billederne til højre er fra i tirsdags, umiddelbart inden jeg fik anden behandling. Så nu er der selvfølgelig sket endnu mere, som jeg viser billeder af næste gang. Endnu en gang fik jeg super god og professionel behandling hos Undo-it. Skulle I have lyst til at læse om min første behandling, så kan I gøre det her.

Har I selv erfaring med laser og tatoveringsfjernelse. Ja det er en sort firkant jeg har på mit håndled og nej den dækker ikke for en gammel x eller et navn.

 

Ikke eyelash extensions tilbud HER hvorfor jeg
 

Jeg er virkelig en dessertperson og jeg kan spise næsten alt. Det der umiddelbart lige falder mig ind må være panna cotta. Hvad er den største præmie du har vundet. Jeg ved ikke om jeg nogensinde har vundet en præmie. Måske en lille bamse i Tivoli, men det må vist være det : ) Jeg kan godt lide smagen af kaffe, men jeg drikker det ikke pga koffeinen.

Jeg har dog en ting for de der Froosh Smoothies, og drikker dem temmelig ofte. I weekenden er jeg ret glad for alt med bobler ; ) I dag har været en lidt sjov dag madmæssigt, da vores køleskab har været helt tomt. Men jeg skippede morgenmaden og har spist avokado og rugbrød til frokost.

 

 

 

Jeg elsker granatæbler, så dem har jeg ofte pillet jernbanegade med mig i en lille bøtte.  Til frokost laver jeg store portioner af brune ris og quinoa, så jeg har i køleskabet.

Det samme gør jeg med pesto og kolding så jeg advokat har lidt lækkert til. Så bruger jeg eksempelvis ærter fra frysere, forskellige bladgrønt, let svitsede gulerødder (work som er tilovers fra om aftenen), agurk, peber, sødekartofler som også er lavet aftenen før.

I kan måske fornemme at min frokost egentligbare består af rester toppet med lidt ekstra til. Brug også gerne solsikkefrø, græskarkerner, hampefrø eller sesamfrø.  Indimellem bager jeg glutenfri brødboller fra Urtekram, men det får jeg langt fra dagligt.  Jeg tænker også meget på at planlægge noget, da det gør det meget nemmere for mig at leve gluten og mælkefrit.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blev cv personlige oplysninger kan mærke