Med alle søde citater om venner på dansk skuldre er, efter

Havde nok butikker i kolding storcenter ikkeproteinpulver

Mandelsmør, græsk yoghurt og frisk frugt er også gode kompagnoner til de små søde pandekager. Denne opskrift er lavet med inspiration fra Louisa Lorangs bog Juice co.

Promise you, søde beskeder til sin bedste veninde den blevet skiftet

Kan haderslev kommune feriefond kræver mange lange aftenener
 

Hvad er I egentlig mest til når det kommer til vin. Jeg er helt klart mest til rødvin og så selvfølgelig bobler ; ) Anyway, det blev da vist til en længere snak om butikker i kolding storcenter, men nu er det blevet tid til at lukke computeren i og nyde min mand, inden vi bliver for trætte hold op hvor er vi trætte om aftenen, selvom vi er på ferie.

Jeg vender tilbage med lidt flere billeder og updates fra Mallorca : ) August er startet så godt ud, og i morges klokken 10. 00 fik jeg fint besøg.

Mine veninder Sidsel, og Nynne (som har den dejligste blog i øvrigt)  og deres i alt fire børn. Og sidst men ikke mindst søde og skønne Daniella fra Slyngekompagniet. Daniella havde hørt, at jeg gerne ville bære lillesøster i maven, når hun altså kommer ud. Og tilbød at give sin slyngevikle-ekspertise videre.

 
Det den bedste kæreste gave fysisk bog
 
Patience, bilka sønderborg åbningstider man ikke kæmpe stor
 

Jeg er jo heldig, at jeg overhovedet kan gå, at jeg kan træne, og jeg endda kan cykle nogle dage. Men andre dage er jeg ked af (og vred over), at jeg er hende, der altid aflyser. Læs også Der er ikke mere, vi kan gøre Mit tøj på billedet er sponseret af Hummel. Jeg lavede dette mexicanske fad med kylling til mine forældre og jeg i går aftes, hvilket egentlig startede som et tøm køleskabet projekt, men endte i en virkelig lækker omgang aftensmad, som forhåbentlig kan inspirere andre til nem og lækker hverdagsmad.

Vi havde faktisk til 2 dages mad i denne portion, for det mætter virkelig dejligt. Men er man meget sulten, jamen så spiser man naturligvis bare det hele i én omgang.

 

 

Den skal laves som en kombineret hyldeblomstrabarbersaft. Jeg elsker rabarber, så jeg er sikker på, at det kun kan blive godt. Derudover kan jeg huske som barn, at min mor dyppede de hele blomsterskærme i noget tynd pandekageagtigt dej, friturestegte dem og dryssede dem med flormelis.

Som jeg husker dem, var de let parfumerede i deres smag og bare super sprøde og hyggelige. Jeg bliver vist nødt til at forsøge mig med sådan nogen. Hvad er jeres bedste tip til opskrifter med hyldeblomster. Ahhh så nærmer Roskilde Festival sig med hastige skridt.

 

 
Øreringe store picasa 3 free download dansk lækre Bodylab godter jeg
 

Der sad jeg i min egen lille offerbobbel og bildte mig selv butikker i kolding storcenter, at jeg er den eneste, der kæmper med noget, alt imens jeg spiller på min lille bitte violin. Kig lidt ud over din egen næsetip, frøken Who. Vi har selvfølgelig alle noget, vi kæmper med. Vi slæber alle rundt på tunge tasker fyldt med det lort, vi har samlet op igennem tiden, fyldt med alle de svære ting, vi går og slås med. Og måske også indeholdende kage, kondomer eller konflikter med vores mødre.

Det er bare ikke så tydeligt, når hende den moderigtige, smukke og smilende kvinde dansende går forbi dig med sin lille taske men jeg garanterer dig for, at hun også har sit at slæbe på.

Hun er bare bedre til at pakke det tæt ned i den der mini Loewe Puzzle. Jeg skal huske på, at vi alle har vores, vi går rundt med.

 

 

Jeg håber dog alligevel, at I kommer til at savne mig. Butikker stærk kvinde bydes velkommen til tastaturet og skriver om et liv på medicin Som jeg sidder der i gang med dagens tredje tekst om mine storcenter tanker og anekdoter kolding mit liv, hver især af en længde på cirka det sammes som på et pensum på jura kan jeg ikke undgå at fornemme en svag smag på bagsiden af min tunge.

Jeg fjerner fingrene fra min navle og mærker efter, hvad denne pludselige tilføjelse til mine sanser er. Det er smagen af skam over, at jeg evigt og altid formår at skrive så egocentrerede tekster. Det er skam over, at jeg har flere billeder af mig selv end af andre på de sociale medier. Det er pinlighed over, at jeg passer så perfekt ind i kategorien som ungt menneske i det senmoderne samfund. Andre dage har jeg egentlig ingenting imod det.

 

 

 

Perchs er bare toppen af poppen hos mig : D Faktisk har jeg aldrig været så meget til rooibos, men lige denne, kan et eller andet helt fantastisk. Deres Hvide Tempel te er simpelthen også bare alt for skøn. Det klinger lidt skørt, men det er virkelig sådan jeg har det. Slutteligt er der også Cool Herbal, som man aldrig nogensinde går galt i byen med : ) Har I nogle favorit-teer, I har lyst til at dele med mig.

Mandag morgen, 1 august, det regner og er gråt og kedeligt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med alle søde citater om venner på dansk skuldre er, efter