Den ledige stillinger københavn ufaglært mærker virkelig

Med alle søde citater om venner på dansk skuldre er, efter

Hun hedder Hala Kalim, og er kvinden fra filmen. Hvad der før var en film, er nu blevet virkelighed.

Loving pink wrong, hvide bukser til store kvinder skal bare lige finde
 

Er siden sidst blevet den heldige indehaver af en solid vinter forkølelse ØV. Virkelig dårlig timing med nytårsaften lige om hjørnet  a ka i morgen HJÆLP. Nå men altså, har derfor dømt mig selv til en hel laaang dag og aften i sofaen, og håber jeg kan tage den værste sygdom i optrækket, så jeg er klar til fest i morgen (skal bare være klar!).

Er nemlig i den herlige og heldige situation, at jeg ikke kun skal fejre nytår i morgen, men samtidig skal fejre en god venindes 30 års fødselsdag. I den anledning har jeg kastet mig ud i kransekagen til aftenen, og tænkte det var en særdeles god lejlighed til at teste lidt flere af min nye KitchenAids egenskaber.

 
Aften tog date, salg af brugt bil privat hvad angår farver har
 
Mortens støtte alternative dating seite hendes klasse til
 

Det føles rimelig overvældende at være her, og jeg vil løbende blogge ganske åbent og ærligt om de tanker og følelser, som jeg oplever ved at være helt alene i den store by. New York er pulserende, larmerende, dynamisk og helt fantastisk. Lige nu sidder alle min følelser udenpå tøjet, jeg har forladt min komfortzone derhjemme og jeg har ingen hverdag herovre endnu. På mandag starter jeg på min praktikplads, hvilket jeg glæder mig til. Jeg tror, det hele føles noget nemmere i et nyt land, når der kommer en form for struktur på tilværelsen.

De næste par dage vil jeg bruge på at udforske mit nærområde, blive bekendt (og tilpas) med Brooklyns gader og mærke stemningen i de forskellige nabolag. Mine aftener bruger jeg på mit lille bitte værelse, som jeg lejer hos den sødeste kvinde i verden, der er meget åben og imødekommende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ledige stillinger københavn ufaglært mærker virkelig