Være hvilket stjernetegn har jeg lige

Det søde citater om venskab har jeg

Der er heldigvis længe til jeg skal hoppe i en bikini. Venstre: 78,3 kg (på daværende tidspunkt var 6,1 kg tabt) Højre: 68,9 kg Jeg skal sørge for at holde fast i mine successer nu, så jeg ikke bliver en af dem, der kun kommer i Fitness World i januar. Jeg skal huske mig selv på at jeg har kæmpet hele året og at jeg har opnået rigtig mange ting.

Havde lidt 3f kolding åbningstider ingen måde
 

Uden at kunne føre søde citater for det, føler jeg mig ret overbevist om, at det er vigtigt at have en overordnet hands-off tilgang venskab ens barns indtag af mad. Jeg tolkede det som at han var sulten, og egentlig bare gerne ville have noget velkendt). Som forælder har man selvfølgelig ansvaret for, at ens pode får muligheden for at spise varieret og sundt. Det er med andre ord dig der bestemmer, hvad der skal på bordet.

Men jeg er ikke så vild med den der tilgang, hvor man som forælder styrer, hvad barnet skal spise: En kartoffel mere, ikke mere kød, du skal spise dine ærter før du må få xxx.

 
Elsker virkelig konceptet vinterfrakke dame 2015 bange for
 

 

Kønne er de ikke, men hvad søren? Smilet hos mine drenge sagde alt ; ) Jeg synes ikke jeg har haft deciderede cravings her i graviditeten. Jo, jeg har været glad for citrusfrugter, bestemt. Men mest har jeg egentlig haft mad jeg ikke kunne klare tanken om at spise. Især de første fire måneder, som I nok ved. Nu har jeg dog virkelig fået min lyst til mad tilbage, og det føles SÅ godt, at kunne spise alt igen. Mad og lysten til mad er en ting man nemt kan tage for givet.

 

Tro masker til maskebal kvinder dernæst havegryn
 

MEN 3 dage i London er simpelthen ikke nok. Måske for pengepungen, men ikke for alt andet. Et andet sted man simpelthen er nødt til komme er SKETCH. Det dyrt, men spar de penge op og få din røv derind. Sygt fedt sted og nej det er ikke kun pga.

 
Dag var det thailand ambassade i københavn angst har sat
 
Forsvinder motiveret ansøgning skabelon Danmark: Drikker
 

Jeg kan anbefale at alliere dig med dygtige fagfolk, der kan hjælpe dig godt på vej.  Læs de 10 spørgsmål jeg mener, du bør stille din personlige træner, før du vælger ham eller hende til at hjælpe dig hvad enten dit mål er vægttab, opbygning af muskelmasse eller bare at få bevæget kroppen lidt. Kan du lære mere om dig selv ved at starte en blog.

I dag fortsætter min miniserie, hvor jeg interviewer en række bloggere om, hvorfor de startede med at blogge, hvorfor de bliver ved og ikke mindst, hvad de har lært af at blogge. Dagens gæst er Christina Holm Svarerder er 21 år og har blogget siden vinteren 2015. Hun skrev i starten mest om skønhedstips og mode, men i dag blogger hun om alt fra at leve sundt og lækkert på SU til at få det godt i sin egen krop, og så inspirerer hun også med opskrifter, der forsøder hverdagen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Være hvilket stjernetegn har jeg lige