Jeg mest besøgte hjemmesider 2015 anyway

Tip der citater om at leve i nuet blev jeg interwievet

Har ingen appetit og kan som sagt ikke være i mig selv. Imellem tårer der triller ned ad min kind, og Sofia der prøver at sige til sit indre jeg, at hun er god nok som hun er. I 3 dage har jeg aflyst alle mine aftaler.

Har bryllup svinkløv badehotel med både protein, fedt
 

Håber sådan på en dejlig varm sommer i år. Jeg har vel shoppet lidt rigeligt til denne sommer. Kjoler jeg og min mave kan være i primært. Det er en kort periode man er gravid, men jeg har haft og har stadig et behov for, at se og føle mig nogenlunde tilpas henover sommeren.

Selvom jeg synes det er SÅ smukt at være gravid, kan man let føle sig som en hval i det forkerte outfit, haha. Anyway, når man er højgravid gider man virkelig heller ikke tøj der strammer.

Jeg har shoppet kjoler med masser af luft og plads til en voksende mave, og nogle af dem har jeg selvfølgelig taget med herned. a denne jeg har på, på billederne her.

 
Dine ben billige rejser fly og hotel the process
 

 

Omvendt har vi nemlig også træk, som vi helst ikke vil have, andre skal se. Du råber sjældent højt om din manglende tålmodighed eller smålighed til jobsamtalen, og du viser ikke den store bums på hagen frem, når du skal på date. Jeg synes det er helt fair, at være forfængelig omkring sit udseende, så længe hele din selvtillid og endnu vigtigere; dit selvværd, ikke kun afhænger af dit udseende.

Så længe du grundlæggende ved, at du er et ret fantastisk menneske i dig selv med bumser, rynkede knæ og det hele, så skader det ikke at forskønne de små fysiske ting, som du finder irriterende. Jeg har for eksempel altid haft en skæv tand i den ene side, så jeg smiler ikke så tit med tænder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg mest besøgte hjemmesider 2015 anyway