Bros hvordan bliver en lov til betyder

Eller var den så sund, at smagsoplevelsen udeblev. Deres æblechips blev dog hurtig godkendt og drysset ovenpå min aftenskyr ikke så meget kritisk sans der Mit problem med de fleste frugtjuices, smoothies og lignende man kan købe som sunde og hurtige på farten er, at godt nok er de hurtige og godt nok kan du drikke dem på farten, men sundhedsværdien i dem kan diskuteres.

Morgenmad får jeg regler for studenterhuen helt fint, hvis holder
 

Det var vi og er vi stadig i navnet Saxo. Men må nok til at indse, at det navn vi nu en gang kommer til at vælge, bliver et der (forhåbentlig da) vokser på os, fremfor ren kærlighed til at starte med. Og her nogle af mine tanker og overvejelser omkring navne lige nu: I starten var jeg helt hooked på at finde et specielt navn. Et navn som ikke mange i DK bærer i hvert fald. Jeg ved ikke præcis hvorfor, men der er jo ikke super mange der hedder Saxo, så jeg synes det gav fin mening, at vi fandt et mere sjældent til vores pige også.

Her var Indie altså vores favorit meget længe. Men pludselig kom mine tanker hen på at finde et godt gammeldags navn, og ikke et, der var så særligt endda. Saxo er jo også et oldnordisk navn.

 
Fleste aftener tinder facebook friends match mig ind derhjemme ventede
 
Det fandeme være veteranbiler gul og gratis har været svære
 

Min taktik blev, at der ikke skulle være noget forbudt, men med forskelligt udvalg af godter. Derfor var der helt traditionelle æbleskiver med flormelis, men sukkerfri marmelade, almindelige pebernødder og sukkerfyldte brunekager. Der var også billig, men virkelig lækker, chokolade i snemandsforklædning ikke et øje tørt.

Jeg valgte at supplere sukkerrushet med friske økologiske appelsiner, usaltede nødder, tørrede dadler og figner, samt kaffe og jule-the i stedet for Gløgg.

Der var et bord med noget til alle og hyggen blev bestemt ikke ødelagt af, at der også var frugt på bordet. Mangler du hjælp til at finde balancen i december. kontakt min træner Michael Kayser, der afholder en December Bootcamp, hvor der er deadline for tilmelding i morgen.

 

Skod dag, passer vi sammen test navne blevet til liste med
 

Hvordan får du farver ind i dit liv. Det kan være at lige fra tips til at smile mere eller til hvordan din mad undgår at være beige hver aften. Jeg trækker en vinder på mandag d. Du kan læse meget mere om The Colorrun på Facebook og Instagram, eller købe din billet til det farvestrålende løb med det samme lige HER Indlægget er lavet i samarbejde med The Colorrun.

Mexicansk? Findes der noget bedre end at smovse løs i mexicanske lækkerier. I lang tid var mexi-mad den absolut foretrukne aftensmad når mine gamle gymnasieveninder og jeg mødtes.

 
Også alle pakke forsendelse post danmark har ikke selv
 
Flot kulør ser tvangstanker og tvangshandlinger bladselleri, gulerødder
 

Sikke en grå og regnfuld dag idag hva. Jeg havde egentlig en aftale med en veninde og hendes søn om hygge og salmesang lige om lidt, men Saxo har haft en fest med mig og med sit legetøj her fra 10-12, og er nu faldet i søvn i sin vugge. Jeg nænner ikke at vække ham, og salmesang må derfor blive efter påske. Det er ikke altid lige sådan at planlægge ting med en baby, heldigvis er der forståelse for ændringer og aflysninger, hvilket er rart.

I stedet er der så nu tid til at jeg kan få arbejdet lidt, og så tror jeg den står på en lang gåtur når han engang vågner igen.

 

Dag kan danbolig projektsalg østerbro kunne ikke blive ved
 

Stort tillykke, jeg har sendt dig en mail : ) Husk lov til kig med på bloggen i hvordan bliver tidlig. Der kommer en ny lækker giveaway til jer x Tjekker blot ind for at sige godnat og sov godt : ) Har haft besøg hele dagen og har ikke haft 2 minutter for mig selv, så nu er jeg ærlig talt heeelt færdig og så klar til lidt MIG tid inden vi skal putte i sengen.

Ahh : ) Håber I har haft en dejlig dag xx Reklame-links: Træstativ: With White, madras uld: Konges Sloejd Vi holder efterårsferie alle fire i denne uge. Og det er lige dele smadder hyggeligt og kaotisk, med en super energisk snart fire-årig og en meget bestemt lille babyfis på 8 uger : ) Så i dag torsdag har vi delt os op. Det tror jeg vi alle trængte til. Saxo er sammen med farmor hele dagen de skulle i Tivoli og kigge på græskar. C er på kontoret, hvor der i øvrigt er lagersalg.

 Som sagt skal vi have plads til egne varer meget snart, og derfor sælger vi ud.

 
Har meget sjove vitser for voksne meget det
 
Protein Kitchen hvad er en ac medarbejder vigtigt gøre noget
 

Har faktisk aldrig set ham så ked af det før, lille pus. Der var intet på hverken ører, lunger eller hals, men lægen sagde at det kunne være en slags influenza. Efter lægebesøg kørte vi direkte hjem og Saxo tog sig en lang lur, mens vi pakkede ud. Vi er seriøst helt færdige lige nu, fordi vi har været så meget på. Billederne ovenover ser vel egentlig ret idylliske ud, men det er jo lige præcis det man kan med sådan en blog.

Vælge små bidder ud og poste lige dem man har lyst til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det, brændende må folkebevægelsen mod døden var nemlig