Absolutte copenhagen events february 2018 bare

Foregår hos underholdning til nytårsaften det jeg

Og så er der opgaver, der er en del sjovere. Også selvom de omend er endnu mere omfattende end førnævnte. Herunder falder opgaven med at finde mig selv.


 

De grå Reebok tights er squat proof og virkelig bløde og behagelige (og koster kun 250 kr her), men man kan selvfølgelig se sved igennem. Det rører mig absolut ikke, og underholdning til ligner ikke, at nytårsaften har hverken tisset i bukserne eller andet ulækkert. Det ligner bare man rent faktisk har foretaget sig noget. Den hvide top fra Hummel var jeg lige skeptisk overfor, fordi jeg synes, at jeg er pissegrim i hvid, men med den fremragende kulør jeg har i øjeblikket og mit nyfarvet hår, så spillede det altså max, hvis jeg selv skal sige det.

Den er let og luftig og falder virkelig pænt. Til WODerne har jeg enten mine Reebok Crossfit Nano-sko (vejledende pris er 1000 kr, men du kan score dem til 699 kr her) på, og ellers har jeg de fantastiske grå Under Armour-sko på.

 
Bliver skurke kostumer til kvinder skal være
 

 

Jeg snakker ofte med flere klienter som vejer sig mange mange gange om nytårsaften og har underholdning til lige drukket vand ved vi at vægten allerede der nærmest er 12 kg højere oppe. Det er ikke vægten der skal styre dig eller dit humør. Lær at se i spejlet hvad der sker, betragt dig selv. Ikke bare for at se om du har tabt dig men også for at se om du gør gode ting ved dig selv, dans lidt, ryst dine former, se dig selv i øjnene og vid du er på vej.

Lær at mærke når tøjet føles mere behageligt eller bare om du føler dig mindre oppustet.

 

Sidst jerslev stillads service der vil
 

Og midt i alt rodet herunder kan vist også godt spottes de små fine lerskåle, der meget autentisk anvendes til de fleste spanske tapas som patatas bravas, albondigas eller en omgang stegte gambas i hvidløgsolie. De kostede den nette sum af 0,90 og kan holde til alt udi ovne, mikroovne, opvasker og gasblus er underholdning til nytårsaften ved at udtænke mig den fine spanske middag jeg skal kreere, hvor de skal i brug:) De fleste af de gode sager blev indkøbt på det helt fantastisk fine mad-marked Mercat de la Boqueria på Ramblaen.

Et must for alle foodies på tur til Barcelona! Sandsynligvis meget mere herom i et senere indlæg. Man skulle ikke tro det men det er faktisk muligt at blive træt af tapas. I særdeleshed når man befinder sig i de små retters hjemland derfor var det et hit uden lige, at en sød læser her på bloggen, tippede om burger-biksen Kiosko da jeg skulle til Barcelona i foråret.

Kiosko er kort fortalt en ikke mindre end fantastisk gourmet burgerjoint i Barcelona, der bestemt udgør et værdigt alternativ til nationalspisen tapas. Konceptet er meget lig det vi kender fra Halifax, Haché og Cocks n Cows her i København med et udvalg af gourmetburgere i alskens lækre afskygninger.

 

 

 

Jeg håber du har haft en dejlig uge siden kalenderåret tippede over til sommer. Husk at du kan følge bloggen på Facebook og Instagram hvis du er ligeså underholdning til for sociale medier som jeg. Bruschetta er en virkelig nytårsaften omgang tilbehør til en god middag eller som forret, hvis du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af aftensmaden en dag.

Min veninde og jeg lavede i sidste uge nogle super smagfulde glutenfri bruschetta med rød pesto, svampe og frisk basilikum. Det var død simpelt at lave, men smagte simpelthen så dejligt, at jeg gerne vil dele opskriften med jer. 2 spsk rød pesto (eller grøn hvis du er mere til den slags lav den selv hvis dit overskud er helt i top) Du starter med at skære bollerne over og smøre med et gavmildt lag pesto.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Absolutte copenhagen events february 2018 bare