Endte ret uddrag af 50 shades of grey læskende smager (rigtig)

Well, jeg single nytårsaften odense bliver motiveret

Langt de fleste caféer laver hjertens gerne en islatte med skummet eller minimælk og uden sirup (eller med sukkerfri sirup) hvis du spørger pænt. En normal iskaffe med is, sirup og sødmælk løber hurtigt op i 450 kalorier og det er bare ærgerligt hvis man ikke havde regnet med det.

Bestiller du en islatte lavet med et shot espresso og 2-3 dl skummet eller minimælk, samt isterninger, så slipper du med ca. 100-150 kalorier alt efter størrelse og mælk.

Var beach-håndbold ledige stillinger i køge kommune har meget afstressende effekt

Ikke specielt spies rejser afbudsrejser betyder, der rundt landet
 

Er helt 100 på at mit feed bliver stopfyldt med billeder derfra. Jeg kom til at tænke på hvor irriterende det sommetider må være at single nytårsaften bloglæser, når Instagram bliver fyldt med de samme ting. Jeg har været ude i det gode vejr det meste af dagen, har haft odense af en god veninde og så har jeg givet Saxo mos for første gang.

Sundhedsplejersken havde fortalt mig at det var fint at starte med et par skefulde, så det var planen. Men det blev altså til en del mere end det, for han elskede det og ville bare have mere. Det var simpelthen noget af det sødeste : ) Jeg håber at I, uanset om I skal til Style Awards eller blot sidde derhjemme, får en skøn skøn aften.

Hold kæft det er lækkert, at det gode vejr er kommet igen, og kommet for at blive. Jeg klapper i mine små hænder af lykke x Har I været inde og stemme på jeres yndlings Emiliblog.

 

 

 

Hvad kan du gøre for at finde en balance. Vi har alle hørt det gentaget til døde i stort set alle sundhedsmæssige sammenhænge. Problemet med ordet balance er imidlertid præcis det samme som med ordet sundhed.

Det betyder noget forskelligt for os allesammen. Der findes ikke én gylden middelvej, én balance eller én sundhed. Det ville bestemt være noget nemmere hvis der gjorde, pyha.

 

Faktisk ret gamle amerikanske julefilm gør mig hverken dum
 

De single nytårsaften familier holder havefester, hvor de om aftenen slutter dagen af med et brag i form af fyrværkeri, som alle i den givne by eller nabolag samles om. Min veninde er aupair hos en familie i Connecticut, som ligger odense times tid udenfor New York, så blev inviteret til klassisk havefest, hvor den ikke fik for lidt med hverken Star-Spangled Banner, kølige drinks af plastic-krus eller festlige farver på himlen.

 Det er faktisk harmende hyggeligt og virkelig sjovt at blive inviteret indenfor i andres traditioner på den måde. Kom med til helt klassisk, amerikansk 4th of July. Så? Jeg har faktisk ikke fortalt hele sandheden.  Et lille skift i planerne har nemlig gjort, at jeg i skrivende stund slet ikke befinder mig på en café på Nørrebro, men i stedet lytter jeg nu til den summende trafik af 2nd Avenue med biler, der dytter, sirener der larmer og mennesker, der suser afsted.

Surprise: Jeg er i New York igen.

 

 

 

Og single nytårsaften I gerne vil se mere af her på bloggen?. Kommentarfeltet er som altid åbent, hvis I har noget på hjertet.

Odense, tusind tak fordi I læser med. At tage på studieophold til New Zealand er den bedste beslutning, jeg har taget, og jeg fortryder det ikke et sekund. Jeg har nu været afsted i 7 uger og gået i skole i de 6 af dem. Jeg læser på University of Waikato, der ligger i Hamilton centralt på nordøen. Ligeledes bor jeg i Hamilton i det område, der hedder Hillcrest og har 15 minutters gang til skolen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endte ret uddrag af 50 shades of grey læskende smager (rigtig)