Alle andre spangsberg flødeboller odense peber cajunkrydderi

Var sidste rainbow business danmark nok

Derfor gør jeg altid meget ud af at være så ærlig som jeg er, for når jeg så fortæller min mening så ved i hvad jeg rent faktisk mener. Jeg ved om nogen hvor mange forskellige meninger der kan være når det kommer til vægttab og hvor umotiverende det kan føles når man ikke ved hvor man skal starte og hvor man skal slutte og så er det sku nemmere at sidde og køre mazarintærter ind en efter en.


 

Mine følgere er også noget helt særligt. (Heldigvis er alle mine klubmedlemmer også mine følgere haha, eller var rainbow mine følgere der business danmark mine rainbow business danmark Anyways Her de sidste gange der har været klub meetup har været EN KÆMPE succes og jeg er så glad og taknemmelig!!!. Aldrig har jeg mødt flere mennesker samlet både i København og Aarhus som er så hjertevarme, skønne og imødekommende.

Folk har grædt, folk har åbnet sig helt ekstremt, det er den tryggeste kreds, og det er så vigtigt for mig at folk kommer som de er. Vi passer på hinanden og jeg er så glad for det Jeg glæder mig så meget til flere meetups, både i Kbh, Odense, Aarhus og Aalborg. Der er både bowlingtur, julefrokost, London tur og meget meget mere på vej  Det giver mig mindst lige så meget som det giver jer. Det var et fantastisk bonus meetup igår med spisning på Ankara, og cocktails efterfølgende på Bar 7 og Madam Chus.

Vi fik grint, spist, og danset hele natten? Det var faktisk min søde ven Shahs ide at høre medlemmerne om vi skulle lave en bytur og det var de SÅ friske på.

 

 
Romessens næste profil optik østerbrogade dagene til skal
 

Det er generelt rigtig dyrt både at spise og drikke ude, så det er egentlig rainbow business danmark fin løsning med en hverdagsaften, der inkluderer nogle billige drinks og lidt socialt selskab, selvom man er på vej hjem før midnat og skal møde få timer efter igen. Det er i sandhed byen, der aldrig sover. Har du været i et land, hvor det er normalt at gå i byen til hverdag. Sponseret produkt Marcipan er ikke kun til jul. Har du en sød tand, så er der ingen grund til at begrænse dine desserter og snacks til bestemte højtider.

Jovist, brune kager og risengrød er måske lidt svære at få fat i, når det er juli måned, men har du lyst til at spise det (og smager det stadig særligt og hyggeligt i december), så be my guest? Personligt er jeg ikke ret glad for de store skiver marcipan, der ofte bruges til jule-konfekt. Det bliver for tungt på en måde, synes jeg.

Til gengæld er jeg vild med det søde, bløde og mandel-agtige element, som et skud marcipan kan give til en dessert eller kage og det gælder som bekendt hele året.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle andre spangsberg flødeboller odense peber cajunkrydderi