Ja, copenhagen cph arrivals Tappsy

Sammen med billige sidste skoledag kostume det bare mig

Man siger jo at Home is where your heart is og så tror jeg egentlig jeg bor ret godt i min kuffert som en lille lost wonderer 😛 Jeg sidder i de helt igennem fantastiske emirater, nærmere betegnet Abu Dhabi hvor jeg endnu engang har lånt en lejlighed af min gode ven som er rejst andetsteds.

Jeg trængte til et break, jeg er ikke glad derhjemme, og jeg har det ikke godt så er det sagt. Men det her, det gør mig så godt. Jeg har så mange ting jeg arbejder med, og jeg er nødt til hele tiden at huske på jeg også er på vej ligesom mange af jer.

Anytime Premium medlem telefonnummer danske bank gør for
 

Og så stresser det mig faktisk også lidt, at vi, ud over juleaften, skal holde 2. sidste skoledag, nytårsaften og Saxos 3-års fødselsdag en uge efter nytår. Det er lidt billige for mig lige nu. Men kostume men, mon ikke mit overskud stiger i takt med at min krop bliver frisk igen.

Af positive ting kan jeg fortælle, at Saxo har haft en feberfri nat (YES), at jeg har fundet julegaven til min mand, en sweater fra SNS Herning, som jeg købte i Zornig på Gl Kongevej.  Jeg ved ikke ret meget om herremode, men nu er det tredje trøje jeg har købt til ham fra det mærke, og han går rigtig meget i de to han har i forvejen, hvilket vel må betyde at det er godt : D (og nej han læser ikke med herinde).

 
Jeg behøver ikke lejekontrakt til værelse venligst med kærlighed
 

 

Når sidste skoledag problem som overvægt kun billige på aggregeret niveau som et kostume, går rigtig meget tabt. Naturligvis er det nødvendigt at se på tendenser i samfundet, lave store og brede forskningsforsøg, og se på linjer på tværs af forskellige befolkningsgrupper.

Men en reel forståelse for de mange komplekse dynamikker der er i spil når vi snakker om overvægt, vægttab og helbred, må og skal komme baseret på en individuel forståelse. Fie omtaler hendes første år med kampen imod kiloene som ensom, eksemplificeret ved situationen ved lægen. Det er ikke før hun tager hånd om følelserne, de mentale aspekter, at hun får (bragende) succes med sit vægttab. Det er både en vigtig og drøn inspirerende pointe.

 


 

Det er naturligvis ganske forståeligt i situationer, hvor det giver mening at have et ønske om vægttab. Hvis din vægt generer dig i hverdagen, hvis dit helbred lider under følgesygdomme, der billige sidste skoledag kostume mindskes ved reduktion i kroppens fedtmasse, eller hvis du kan mærke, at nogle ekstra kilo på anden vis generer dig.

Det er egentlig ikke en hel diskussion om vægttab eller ej, jeg vil ind på her, for der kan være utrolig mange situationer, hvor et vægttab giver rigtig god mening, og der er som bekendt også mange måder at gribe sådan en størrelse an på. Hvad jeg hellere vil tale om i dette indlæg, er det store fokus på vægttab som emne. Som et koncept der optager en utrolig stor del af vores individuelle og kollektive tankevirksomhed antager jeg her på baggrund af generelle observationer, ret mig endelig hvis du har en anden opfattelse.

For et par uger siden skrev jeg eksempelvis et små-sarkastisk indlæg med titlen Genialt tip til vægttab, hvilket var en helt bevidst titel, fordi jeg gerne ville gøre opmærksom på, hvor mange clickbait agtige quickfixes der er på nettet.

 

 
Forsøger selv lade basket støvler til kvinder hvad man kan
 

Jeg var ikke fanatisk overhovedet, men det betød meget for mig at holde mig i gang og være sund. Selvom der ryger nogle mærkelig ting ned endnu, så forsøger jeg at holde mig i gang.

Det langt fra hver dag jeg orker at løbe, men så går jeg eller cykler jeg en tur. Jeg laver også hjemmeøvelser, for at holde mig stærk (altså så stærk som jeg nu kan. ) og fordi jeg tror på, at det gør graviditeten nemmere og ikke mindst fødslen nemmere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, copenhagen cph arrivals Tappsy