Har cafe petersborg åbningstider synes det mærkeligt

Ja, copenhagen cph arrivals Tappsy

Det er mega ananas i egen juice sådan at sidde med en artikel, som man selv har skrevet. Men ind i mellem må man gerne klappe sig selv lidt på skulderen, må man ikke. Jeg skrev i forgårs et indlæg om, at jeg har nået et af mine personlige mål.


 

At jeg ikke behøver en diætplan for at have det godt med mig selv. Og det er jeg faktisk virkelig stolt af. Hvad fremtiden bringer ved jeg ikke helt. Jeg er faktisk også uafklaret med, hvorvidt jeg vil konkurrere videre.

En af mine styrker er, at jeg er bevidst om mine begrænsninger og godt tør være i kontakt med dem. I en verden hvor vi konstant bliver bombarderet med quotes om, at succes er noget vi selv skaber, bare vi arbejder hårdt nok, er potentialet for at blive skuffet tårnhøjt.

 
Mig godt fik tidsforskel danmark thailand sådan skør type
 
Simpelthen billige herrecykler københavn kan Århus
 

Jeg vil gerne have overskud til at være mere for mig selv. Jeg vil gerne være en soccermom, hvor arrivals kan køre mine copenhagen børn rundt og blive vækket cph om natten, hvis de skal hentes.

Det er bare svært at finde overskud til det, hvis man hele tiden skal udleve andres drøm. Hvis du kunne videregive et råd til dit ældre jeg, hvad skulle det så være. At holde fast i de mavepustere, jeg får. Holde fast i, at det er det rigtige, jeg gør, når jeg reagerer på de mavepustere. Dem har jeg først opdaget, efter jeg er blevet ædru.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har cafe petersborg åbningstider synes det mærkeligt