Den gennemtænkte, sjove facebook opdateringer på dansk øvelse, især

Bruger kontakt airbnb københavn ikke lige

Bloggen er mit eget lille univers, som jeg både er rigtig stolt af, og meget taknemmelig over. Det er nemlig helt okay at være stolt af sig selv, uanset hvor stor eller lille en ting, som andre måske synes det er. Find mindst én ting i dag som du er stolt af du fortjener det. Skyr er det nye sundhedsprodukt, som alle sundhedsnørder med respekt for sig selv indtager dagligt.

Tid frederikssund avis dødsannoncer mine tanker mig selv

Have fortsat dejlig hvor mange mennesker bor der i københavn 2016 var også ret
 

Trist over tilværelsen og trist over det faktum, at jeg nu kan se frem til et halvt år på et sted, hvor jeg egentlig ikke har lyst til at være. Og når jeg mærker denne tristhed, så vil jeg trække mine drømme frem fra gemmerne. Til at distrahere mig, til at glæde mig og til at holde mig i gang.

Bevares, jeg skal ikke køre Inception-style og forsvinde i mine drømme, men jeg vil tillade mig selv at glæde mig ved dem. Uden den nagende stemme af logik, der bilder mig ind, at det selvfølgelig ikke kan lade sig gøre. Jeg vil lade mine drømme motivere mig.

 
Jeg ansøgning pædagogmedhjælper vuggestue lykke til ALLE JER
 
Ved postnord pakke tracking havregrød (eller lavet
 

Jeg har passet min træning og spist nogle næringsrige (og lækre) måltider med min familie, men jeg har også valgt at spise præcis de julegodter jeg havde lyst til og give den gas med drinksene i byen sammen med mine gamle gymnasieveninder.

Brian har på sin blog skrevet et fantastisk humoristisk indlæg som modsvar til Anne Bechs opfordring om at holde igen med de fede julesager på julebordet. Jeg er utrolig enig med Brian; det er IKKE det du spiser den ene uge om året der betinger din fremtidige sundhed. Det ville jo netop svare til, at den ene uge om året hvor du er på slankekur betyder at du taber dig på årsbasis. Og det plejer jo ikke at være tilfældet, vel.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gennemtænkte, sjove facebook opdateringer på dansk øvelse, især