Med elgiganten matcher prisen Christiane

Umuligt eyelash extension kursus københavn spørgsmålet om, hvorfor

Personligt elsker jeg i hvert fald at have hjemmebag derhjemme, som er en form for hverdagsluksus for mig. Og hvis det kun tager 5 min at smække sammen, så er det kun et plus i min bog. Vil du hellere bage selv fra bunden.

Har best dating sites for over 40 us bestemt mål, eller gang

Lige gået tatoveringer og deres betydning ruten dog asfalt, det
 

Husk også at I altid kan få opdateringer på bloggen via Bloglovin-appen. I kan følge bloggen via Bloglovin lige her. I morgen meget tidligt tager jeg simpelthen lige en tur på ferie. Ferien er en gave fra min mor, og den har været planlagt i månedsvis. For første gang nogensinde har jeg ikke stresset over at skulle ned til varmere himmelstrøg og være væsentligt mere letpåklædt; jeg har hverken ændret trænings- eller madrutiner for at se ud på en bestemt måde.

Jeg vil bare gerne nyde min ferie, og det er fuldstændig underordnet, hvordan jeg ser ud i den forbindelse. Det er dejligt at være nået dertil, hvor jeg kan hvile i eget skind og oprigtigt forsikre mig selv om, at jeg er lækker, præcis som jeg er.

Nå, men vi skal en tur til Tyrkiet, nærmere bestemt Antalya Rivieraen, og jeg glæder mig helt vildt.

 

 

 

Jeg har aldrig haft det før, men for fanden hvor gør det ondt. Jeg smutter til lægen, som det første imorgen tidlig. Det har simpelthen været skrækkeligt, at være indendørs idag og jeg har bevidst valgt ikke at tjekke instagram. Gætter på at ALLE har været ude og nyde det gode vejr og jeg hader at jeg er gået glip af sådan en fin dag, som ellers skulle have været brugt med Saxo og C.

Heldigvis har begge mine drenge haft en dejlig dag. Saxo blev sendt over til mine forældre og har råhygget med dem, hvilket har hjulpet lidt på mit humør.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med elgiganten matcher prisen Christiane