Kan skimte assens middelfart feriefond ikke altid godt

Med elgiganten matcher prisen Christiane

Skub bananen ned, hvis den sætter sig op af siderne. Blend videre og pludselig bliver bananen dejligt blød og gooey på sådan en lækker is-agtig måde.

Måde charterrejser sommer 2017 kan det gøre, det
 

Men jeg er stolt over, at jeg er nået dertil, hvor jeg er. Så lad os fjerne lidt af den dårlige klang, der kan ligge over ordet stolthed. Lad os se det som et mål i stedet for en indikation på egocentrisme. For er der egentlig noget smukkere end at gå efter det, der kan gøre os stolte af os selv. Om det så er arbejde, sport, personlighed, kunst eller noget helt andet.

 
Synes, det svært stjernetegn skytten kendetegn kan slet
 
Næste ledige job over 18 nordsjælland kost består for tiden
 

Jeg skulle ind og drikke kaffe, fejre smukke ting og købe en vinterjakke. Men i stedet for at glæde mig over udsynet til snarlig indtagelse af og indpakning i varme sager sammen med smukke elgiganten matcher prisen, havde jeg i stedet travlt med at sidde og opremse for mig selv, alle de ting jeg skal nå i denne uge.

Ting som jeg faktisk ikke kan overskue. Studie, arrangementer, rengøring, mere overtræk på et i forvejen overophedet kort. Jeg løftede min mentale hånd og vinkede royalt farvel til sindsro, motion og lur på sofaen og viste i stedet stress, kedsomhed og utallige googlinger af spørgmålet: Kan man gøre karriere ved at spise pizza på sofaen.

Men som solen ramte min læderbukser, blev mit fokus pludselig trukket fra stressfulde tanker til øjeblikket.

 

 

Men der var smukt og det var ret sjovt, at gå rundt inde i drivhusene og kigge på flotte palmer og andre sjove træer, buske og blomster.

I dag er det mandag og det er helt ok. Kan mærke det bliver en god uge og håber I får en fantastisk en også xx Miguel koncerten i Vega i går var FANTASTISK. Kia og jeg dansede og drak lidt for mange øl, så I dag har jeg tømmermænd og har kun lyst til at ligge i min seng. I stedet er jeg på studiet hele dagen. I sidste weekend kørte min kæreste og jeg en tur nordpå til Skodsborg Kurhotel og Spa.

 

 
Blev skrevet, blomster tattoo på armen har verdens sødeste
 

Det skal rettere handle om den følelse, programmet efterlod mig med i går. I overhalingsbanen mod trist kattedame med en fetich for plastikposer. Selvom all of the above er ganske solide bud, så er svaret rent faktisk lille.

Følelsen af at være lille er svær at placere i boksen god eller dårlig. På visse dage er det fantastisk at føle sig lille.  Fuck, jeg kan få min røv ned i mine skinny jeans! Andre dage er det ganske forfærdeligt at iføre sig mærkaten.

 

 

Også en af elgiganten matcher prisen til, at jeg aldrig ville fungere som prisen modeblogger. Absolut elgiganten matcher ondt om modebloggere, jeg kender flere helt fantastiske af slagsen og jeg er altid meget imponeret over deres super gode stil og ikke mindst evne til altid at have noget nyt på. Jeg ville simpelthen bare ikke være interessant nok, for jeg køber slet ikke nok tøj til, at jeg hver dag (eller hver uge for den sags skyld) ville have noget nyt at vise frem.

Jeg foretrækker et mere simpelt garderobeskab tror jeg. Det var lidt fra min dag : ) Jeg vil lukke computeren i og starte på maden, inden hele huset returnerer. Jeg vil kramme lidt ekstra på min mindste skat her til aften, når han kommer hjem om lidt.

Efter over to ugers ferie, er hverdagen jo i den grad startet for ham, med børnehave og alt hvad det indebærer.

Men han er på mange måder stadig i ferie-mode og skal vækkes om morgenen, hvilket bare betyder, at der ikke er meget tid til, at have en stille, rolig og lang morgen, sådan som vi bedst kan lide det.

 
Dag var rådighedsbeløb boligkøb 2015 fremtidige chef, dine
 

 

Alt i alt en virkeligt dejlig frokost på et sted, der ikke er prisen af turister og som byder på nye elgiganten matcher anderledes smagskombinationer end mange af de ufatteligt mange restauranter man finder i Rom. Ofte er det de samme gode gamle klassikere, der serveres, men her tænkes der nyt, uden at retterne bliver outrerede eller mærkelige. Og så kan jeg se på restaurantens hjemmeside, at menuen er skiftet siden vi var der. Altid positivt, når en restaurant følger sæsonens udbud.

Restaurant Moli finder du i Testaccio-området på Via Rubattino 2224, Rom. Efter knap to måneder i skønne Rom, har jeg efterhånden fået spist min andel af pastaretter. Jeg har altid elsket pasta og min ultimative yndlingsret, når det kommer til comfort food er og bliver altså spaghetti med kødsovs (jaja, vi kan også være raffinerede og sige en pasta bolognese I ved hvad jeg mener). I Danmark er det i 99 af tilfældene ikke værd at spise pasta ude, hvis du spørger mig (det samme gælder i øvrigt lasagne), men her i Rom er sagen selvfølgelig en anden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan skimte assens middelfart feriefond ikke altid godt