Også lidt stige ø naturlegeplads meget tæt

Den gennemtænkte, sjove facebook opdateringer på dansk øvelse, især

Jeg er så glad, den bedste gave jeg kunne forestille mig Og tusind tak til alle jer der anbefalede Miks Tatoo. Jeg blev tatoveret af Sally, som er pisse sød og dygtig. I kan læse alt om Miks tatoo lige her da rigtig mange har spurgt mig hvor jeg fik den lavet.


 

Det er ikke altid nemt og livet er ikke altid super spændende en tirsdag morgen i snevejr med arbejde foran sig, men med et smil på læben kommer man nu engang længere end med sure miner. Min mad holder også min energi oppe, da jeg spiser ca. time og faktisk glæder mig til alle måltider min appetit er øget med al den træning. Det går godt med at følge min kostplan trods cravings efter flere kulhydrater og sukker jeg skyder skylden på vinteren.

Al den gode mad jeg spiser begynder også at vise sig i form af en lille smule større skuldrearme. Vægten siger også 2 kg, hvilket jeg har det lidt ambivalent med, men jeg stoler på processen og glæder mig til at se hvad hele denne rejser ender med at munde ud i. Målet er en stærk, sund og slank krop som viser alt det hårde arbejde jeg fortsat vil lægge i den. Hvordan klarer du dig sundt igennem vinteren.

 
Nu, hvis sagde højskole for udviklingshæmmede var nødt til
 
Store spørgsmål the fault in our stars dansk ønsket til
 

Her så grønt og frodigt og alle de dufte de har her er så fantastiske. Nu vil jeg smutte tilbage til min cocktail og til min mand 3 I dag har vi haft en rigtig stranddag. Vi gik ned på vores dejlige strand, som vi næsten havde for os selv, lige efter morgenmaden, og returnerede først til vores værelse omkring klokken 17.

Temperaturen ligger i disse dage på 26 grader med fuld sol. Det er simpelthen så behageligt og det gjorde, at vi sagtens kunne holde til en hel dag på stranden. På den måde er det godt at rejse i september, specielt når man har børn med. Saxo slapper helt utrolig godt af på stranden og nyder bare at være.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Også lidt stige ø naturlegeplads meget tæt