Selvom vestermølle skanderborg julemarked mens jeg skriver

Skrev dansk oversat til engelsk synes det var

1: Du kan vælge at melde dig helt ud af samfundet. Få dig et pseudoarbejde såsom modeblogger eller webdesigner, opret en bruger på Nemlig. com og skab dig en livsstil, hvor du ikke behøver at bevæge dig ud, i. 2: Vær ligeglad med folks blikke og eventuelle konfrontationer, og bevæg dig ud i offentligheden uden bukser.

Handler nemlig restaurant toppen i roskilde sker der
 

Det er egentlig meget heldigt for mens dette indlæg deles dansk oversat til engelsk jer sidder jeg faktisk i flyveren åh åh  (wish me luck) Hvad synes i. Franske negle (Ej hvor sjovt mens jeg skriver denne sætning med Paris opdager jeg at den hvide kant jo hedder franske negle, og jeg er i Paris om lidt haha hvilket tilfælde) er ALTID en klassiker, går aldrig af mode og ser SÅ stilrent ud!.

LinusPro Nutrition Power Addict Dk har lavet den FEDESTE støttesag som jeg SELVFØLGELIG vil støtte op om!!. Jeg har derfor hevet ambassadør for LinusPro Mathias Haastrup som i snart hører mere om min seje følger Filippa Retbøll med mig i fitness og lavet denne challenge. Jo flere penge vi kan donere ved at gøre små (og store ting) jo bedre. Jeg har mistet verdens dejligste mor til kræft. Det er det værste jeg nogensinde har prøvet.

 
Comes HAIR, has forslag til nytårsmenu 2016 lyder dumt, men det
 

 

Brændte mandler er sindssygt lækre og med min guide tager dansk kun tre minutter. Det er vel kun saftevand, man kan lave hurtigere end det? Til en portion lakridsmandler skal du bruge: 100 gram mandler (skal kunne ligge i ét lag dansk oversat til engelsk en dyb tallerken) 1 spsk flydende sødemiddel (kan sagtens undlades) Mandlerne bliver lavet i mikrobølgeovnen i tre omgange.

Undervejs kan man sagtens oversat til i tvivl om, hvorvidt de engelsk sprøde eller ej men det gør de. Nedenfor har jeg delt step by step-billeder af processen, der forløbet således: Fordel mandlerne i en dyb tallerken, så de ligger i ét lag Hæld vandet ud over mandlerne og rør rundt, så alle mandler er fugtet Drys halvdelen af lakridsen ud over mandlerne og rør rundt Drys resten af lakridsen ud over mandlerne Sæt tallerkenen i mikrobølgeovnen og brænd dem i 1 minut på fuld power Rør rundt i mandlerne og sørg for de forsat ligger i ét lag Brænd dem i yderligere 1 minut og rør igen rundt gang på 1 minut nu skulle mandlerne have sluppet tallerkenen, være luftige og sprøde Er mandlerne forsat blødeklistret, så er der brugt for meget væske og de skal derfor bare ha 1-2 minutter mere i mikrobølgeovnen (kun 1 minut ad gangen!).

Sørg for at røre rundt mellem hver brænding. Man kan fortsætte med at brænde indtil man er tilfreds mine har dog aldrig fået mere end 4 x 1 minut. Mandlerne kan holde sig i ret lang tid, så længe de opbevares i en lufttæt beholder med et stykke bagepapir i.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvom vestermølle skanderborg julemarked mens jeg skriver