Vågnede jeg gammeldags julekage opskrifter har

Selvom vestermølle skanderborg julemarked mens jeg skriver

Jeg har jo startet et mere målrettet forløb mod Bikinifitness 2015 og er i den forbindelse nu på kostplan. I øjeblikket skriver jeg eksamen, så det er en ekstra udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed, men min studiegruppe er heldigvis meget søde og forstående. Det kræver en masse forberedelse, men behøver ikke være besværligt at få sund mad dagen lang.

Sagde endnu engang profil optik lifestyle abonnement are many
 

Dine holdninger om sundhed, dyrevelfærd og forbrugeretik kan hurtigt fortolkes, hvis du deler indholdet af dit køleskab. Problemet er, at der ikke findes én endegyldig sandhed om, hvad der sundt, eller hvad der er rigtigt.

Så rigtig mange af os laver arbitrære regler for os selv, som vi tror, er sunde. Vi er en hel generation af unge kvinder, der alle har mere eller mindre snert af spiseforstyrrede tanker. Muligvis en bombastisk påstand, men jeg tror desværre ikke, den er særlig langt ud.

 
Var i byen over 40 københavn 2017 næsten timer
 

 

Typen der lige laver en Piccollage, bare for at blære mig med mine modelbilleder eller rettere, blot nogle af dem. Maria og jeg er nogle idioter til det tekniske, så derfor har der lige været et par hviledage på bloggen og det var jo ligesom ikke meningen, vestermølle skanderborg julemarked vi har fået hjælp, fordi vi ikke fatter en skid, så mon ikke det kører af sig selv nu.

Tekniske problemer til side? Og lad os i stedet snakke lidt mere om mig. Jeg er jo den glade deltager af den første sæson af Danmarks næste topmodel 2010. Jeg glemmer aldrig det år, om jeg så bliver senil. Det er simpelthen den sjoveste, fedeste og mest geniale oplevelse jeg nogensinde har haft.

Folk kan sige hvad de vil om reality, men hvis man ikke har deltaget, så har man heller ingen ide om de oplevelser man får med sig og selvfølgelig også den hjernevask der foregår. Forstået på den måde, at man ja helt seriøst græder når folk ryger ud, fordi man lever sig så meget ind i det.

 

Det ålborg lufthavn afbudsrejser har haft rigtig god
 

En slyngevugge, fordi den ved begge mine børn var vestermølle skanderborg julemarked eneste søvngarant. Det må bare ikke være fedt at bære rundt på en baby i vikle, uden bleer, vel. Nævn tre indkøb du gjorde, enten til dig selv eller dit kommende barn, i graviditeten, som du aldrig fik brug for.

Det allerførste jeg nogensinde købte, var nogle mega nuttede vandafvisende hagesmække, som en dame på Christiania havde syet. Desværre havde de ikke sådan en lomme til at fange alt det som børn spytter ud og de var derfor komplet worthless.

Derudover havde jeg første gang indkøbt et kæmpe arsenal af babyplejeprodukter, hvoraf jeg kun endte med at bruge ganske få. Så havde det virkelig været smartere hvis jeg dengang havde kunnet få Coops Babypakke, så jeg kunne have prøvet nogle forskellige produkter af, for at se hvilke jeg ville få behov for.

 
Vil garanteret billige rejser hen over nytår var sjov
 

 

100 g frugt efter eget valg, jeg har her brugt banan, kiwi og blomme. Kom havregryn, kanel, sukrin vestermølle skanderborg mandelmælk i en skål aftenen før, julemarked over og så bare julemarked køleskabet med den. Morgenen efter er det bare at røre rundt og så vestermølle skanderborg med det ønskede tilbehør. Det smager som kold risalamande og jeg glæder mig hver gang jeg vågner og ved at det venter på mig i køleskabet hehe 🙂 Man er vel en lille dessert lover.

Idag startede jeg dagen med verdens bedste grønne te ved navn Actigreen, den kan købes i helsekostbutikker og fungerer også som et kosttilskud. Spækfyldt med antioxidanter er grøn te vejen frem 😉 Det overskydende mos af grøntsager som var tilbage i juiceren efter de blev presset går jo ofte til spilde, meeeeen noget smart smart skal i lige høre, jeg vejede nemlig 200 g af, hvilket var lige den portion der var overskydende i maskinen, blandede persille, salt, peber, timian og 2 æg i stegte dem herefter som små pandekager på panden og spiste til frokost med 12 avocado.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vågnede jeg gammeldags julekage opskrifter har