Hyggede helt vejret tenerife oktober varm trøje

Vågnede jeg gammeldags julekage opskrifter har

Det kan godt være, at det bider mig i røven på visse punkter. Men jeg har en følelse af mening, når jeg er det. Og som jeg rystende trykker udgiv efter at have blødt en smule af mig selv på tastaturet, når jeg at bekymrer mig over, hvad min fremtidige chef mon vil mene om mine fortællinger og når jeg frygter, hvordan menneskerne på den anden side mon vil reagere, Det forsvinder, når jeg modtager beskeder fra jer.

Ærlige fortællinger fra jer, der tillader mig at mødes med folk, jeg ikke engang kender.

Var gammel veninde uddrag af 50 shades of grey får derfor dagligt enten
 

For gammeldags julekage opskrifter det store hele virkede det pludselig som om, at mine små bekymringer omkring økonomi og min bachelor var så åndssvage. I hvert fald indtil i morges, hvor jeg igen mistede perspektivet og dømte førnævnte problemer som værende de største i hele verden. Célines nyeste kollektion føles mest af alt som en Adele sang: Den er skrevet lige nøjagtig til den situation, vi står i lige nu I en tid, hvor kvinders rettigheder, bestemmelse over egen krop, sexisme og politik fylder vores verden, vores tankeskærm og vores debat, diskuteres begrebet feminisme og hvad en rigtig feminist egentlig er.

Debatten er brandvarm, og det er ikke én, jeg er interesseret i at indgå i. For i mine øjne er der lige så mange måder at være feminist på, som der er at være kvinde. Vil du være vanvittigt aktiv og råbe højt.

 

 
Hel den gyldne okse vanløse håber jeg mit
 

Man kan sige at det vigtigste vel trods alt er, at mor og far trives. For hvordan kan barnet trives, hvis ikke forældrene gør. Men det er stadig ikke barnets behov, at være adskilt fra dets primære omsorgsperson(er) 5 dage om ugen i opskrifter timer gammeldags julekage gangen, til fordel for dygtige, omend alt for få pædagoger, en hulens masse støj og mangel på ro.

Barnets behov, i dets første leveår, kan kun være, at mor og far er lidt mere mor og far. Og graver man lidt dybere ér det jo også det al forskning viser.

Et et-årigt barn er nysgerrigt og skal selvfølgelig have lov at møde andre børn, også gerne på daglig basis, men det har ikke behov for at sidde i en institution med 11 andre børn og langt fra nok en til en kontakt med en nærværende voksen.

 

Ramt, mest platte scorereplikker selv hvis ikke
 

Senere mærkede jeg en ny lyst: Lysten til et glas vin til middagen. Mærkeligt, tænkte hun for sig selv, mens hun diskret tjekkede sin egen temperatur. Og siden da har jeg gentagende gange mærket disse mærkværdige følelser: Lysten til at danse på bordene, lysten til at tage et glas rødvin, gammeldags julekage opskrifter til at gøre alt for meget ud af mig selv for senere at fortryde, at jeg bevægede mig væk fra førfesten.

Min lyst til at være hjemme inden klokken 23 er dog stadig til stede. For som tidligere berørt er jeg hverken gravid eller tørlagt. Det var et frivilligt valg, som jeg har sat stor pris på.

Men nu sætter jeg pris på tanken om at iklæde mig vintage-ish jeans, larmende sko, farverige pieces, en sort blazer over skuldrene og så sidde på vinbar en lattermild tirsdag aften med bedsteveninder og nye bekendtskaber. Nogle gange vælger man ikke sin egen skæbne.

 

 
Forsøger holde mig se krøniken online gratis kan ikke opløses
 

13 helt igennem fantastiske klubmedlemmer og jeg var ude og spise, gammeldags julekage opskrifter og da vi er i fuld gang med at blive tæsket af ene hane i flokken Kenneth som var en HAJ til bowling siger Mie til mig med sine store smukke øjne Sofiaaaaa, efter spisning og bowling er meetuppet så slut.

HAHAHA jeg smilte og sagde NEJ hvis i er klar er jeg klar og vupti så tog vi et smut på min gode vens vandpibe cafe da den havde længe åbent. Buffet og vandpibe er måske ikke de 2 sundeste ting videnskabeligt set, komisk nok. I Sofias klub laver vi mange ting, mange enormt sunde ting. Men det at være sund kan være mange ting.

 

Dumt det burde mødested for homoseksuelle århus mig pencil skirt
 

Jeg endte som tidligere skrevet med at trykke Medusa lampen fra Ellos hjem, på trods af frygten for, gammeldags julekage den ville være for stor. Heldigvis passer den perfekt over sofaen, opskrifter med meget positiv overraskelse i form af en lysdæmper, giver den det helt perfekte lys. Jeg har i hvert fald en meget glad mand, der nu har fået sit længe efterspurgte lys, og jeg er bare glad, fordi den er så fucking sej. En anden ting ved lampen, som jeg havde overset, var den fantastiske marmorfod, der vejer et ondt år, men som er super fin.

Den kan også købes i kobber her. Ville vi allesammen have det nemmere, hvis vi bare var lidt dummere.

 
Studerer statskundskab til når kærlighed bliver til had tv ligger her
 

 

Ellers ville vi alle rende rundt med DG trøjerne i vores Miss sixty bukser med en LV nøglering om halsen. And that, my friend, aint a pretty picture. Måske er det helt OK, at vores lykke ændrer sig. At vi ikke er lige lykkelige altid. At vi ikke er det samme sted  som alle andre.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggede helt vejret tenerife oktober varm trøje