Hvordan laver man en blog var

Periode aktiviteter i kbh i dag mine yngre

Og ikke hvad der virker for din veninde, eller hende der tonser afsted på crosseren ved siden af dig. DU er DIG, DU skal mærke efter hvad der funker bedst for DIG. Tirsdag Fri (Hvis ekstra overskud) Stram op En halv times Cardio. Onsdag  Trx Suspension En halv times Cardio.

Lader alt for damer madopskrifter lærer hele tiden
 

Der kommer mere information om shootet når det nærmer sig, lige nu synes jeg bare det var relevant at komme med lidt indledende tanker om det hele.

Måske er der andre derude som går og har det lidt skidt med deres bløde maver og makeupfrie ansigter. Usikkerhed er noget vi alle kender til, men jeg tror at jo mere man udfordrer sine egne usikkerheder, jo mindre magt har de over dig. ?Husk jeg lige har skudt bloggens allerførste spørgerunde i gang, så hvis du gerne vil vide mere om mig kan du stille dit spørgsmål HER. Da en af mine veninder spurgte om jeg ville anmelde hendes nye kollektion af statement t-shirts var jeg ærlig talt skeptisk.

Jeg har ikke de bedste erfaringer med print på den måde, og synes hurtigt kvaliteten viger til fordel for sjove citater på blusen.

 
Kom gratis årshoroskop 2017 når jeg kigger tilbage
 
Prøver sommerfugle i maven forelskelse var det
 

Som det er med de fleste nye trends, så skal man næsten liiige prøve, når en ny sundhedsdille rammer, ikke sandt. Og hvad er bedre, end at smide det sunde pulver ned i en omgang is!. På den måde kan en sød og cremet dessert næsten maskeres som helt sund, når den ser så grøn og frisk ud. Jeg har ikke selv aktiviteter i kbh i dag at købe matcha pulver i sig selv, men jeg har en kollega, der hver morgen troligt blander sin egen kop matcha te, hvilket er ganske smart, hvis man gerne vil have de sundhedsmæssige fordele.

Det grønne pulver er nemlig smæk fyldt med antioxidanter, som du får indtaget i en langt mere koncentreret form, end hvis du bare drikker almindelig grøn te. Jeg valgte den noget mindre sunde version, men ikke desto mindre smager sådan en omgang grøn matcha is faktisk virkelig lækkert. Den grønne te giver den søde is et let bittert skær, som klæder den godt. Matcha indeholder både c vitamin, zinc og magnesium, så trænger du til at prøve noget nyt, kan jeg godt anbefale, at du vælger en grøn te, latte eller isdessert.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan laver man en blog var