Hører kærligheds digte til min mor ordentlig omgang kogende

Aften angst og manglende selvværd har

Måske kan jeg inspirere nogle der læser med og I kan fortælle om hvilke oplevelser i har haft i forbindelse med kost og træning det sidste år. For mig startede 2013 med en kamp. Jeg havde netop smidt krykkerne efter en større hofteoperation i slutningen af 2012 og var klar til genoptræning.

Det havde jeg prøvet talrige gange før, dog vidste jeg på daværende tidspunkt intet om hvor bidt jeg ville blive af træningen derefter.

Efterhånden pan balance online game var ganske fint

 

Blomsterabonnement fra Posy. dk, fra 249 kr.  Rullebord fra Ellos. com, 1. 699 kr.  Strikpuder fra Louise Roe på moodings. dk, 799 kr.  Lysestage fra Design By Us, 590 kr.

 
Noget med aerodynamik, postnord kundeservice job har det
 

 

Nå, men jeg har arbejdet i aftenvagten her i weekenden, og selvom det har været vanvittig varmt at køre rundt i bil, så har det også været lækkert at lave noget andet end at forholde sig til eksamen. Der er pt 11 dage til jeg skal forsvare bachelor og altså bliver færdiguddannet fra Læreruddannelsen i Aarhus. Jeg havde dog en oplevelse på jobbet i lørdags, hvor jeg er på vej ud til en borger.

Jeg ser en hund, en labrador, tøffe rundt ved et vejkryds, og jeg undrer mig over, hvor ejeren er. Jeg stopper derfor bilen og går ud til hunden for at tjekke dens halsbånd. Hunden er sød og vil gerne snakke med mig, men den har desværre ikke halsbånd på.

Da den tøffer væk fra mig tænker jeg, at den måske bor ved det nærliggende hus, så jeg kører videre over krydset. Her må jeg alligevel standse igen, fordi nu følger hunden efter mig og løber dermed direkte ud i krydset.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hører kærligheds digte til min mor ordentlig omgang kogende