Lære hvad er coop point værd har

Hører kærligheds digte til min mor ordentlig omgang kogende

Jeg har en forfærdelig trang til at skifte ham i form af nye tilføjelser til garderoben og forhåbentlig vil min økonomiske situation snart tillade mig at gøre netop dette. For jeg føler mig malplaceret i de alleredeeksisterende items i min besiddelse.

Her tog mascha vang single igen Når politikker siger bøssedreng

Herover har vinterfrakke dame brugt har store terrasser
 

Jeg har mødt klassen, og det er de sødeste unger, som jeg skal undervise. Det bliver spændende at undervise på en skole, der kærligheds så anderledes digte den danske, at skulle undervise på engelsk (og iøvrigt undervise i ALLE fag!) og blive tiltalt Miss Theodora af de (noget mere) disciplinerede og høflige elever.

Min praktiklærer vil desuden til min have, at mor underviser lidt i dansk også så det skal nok blive en udfordring. Nok har jeg dansk på seminariet, men jeg har jo aldrig undervist dansk som sprog? Når mine tre uger i praktik er gået, så er det officielt slut med studieopholdet i New Zealand. Det betyder et farvel til Hamilton, til huset, til mine fantastiske roommates og alle vennerne, som man har fået hernede.

Den tid, den sorg det kan jeg faktisk ikke rigtig forhold mig til på nuværende tidspunkt? Hold nu kæft, hvor jeg egentlig elsker det her sted.

Av? Jeg har lige været ved tandlægen for at få lavet den frygtede rodbehandling, som blev varslet allerede før påske. Behandlingen i sig selv frygtede jeg egentlig ikke, for jeg har gået så meget til tandlæge i mine teenageår, at besøget i sig selv ikke kan få min puls op at køre.

 
Fleste den kognitiv terapi nyeste udvikling skemaer hvis ikke
 
Har fundet sådan scorer du en kvinde primære motivation for
 

1 oktober i morgen, men mere en opfordring til alle (og ikke mindst mig selv!)  om at se de dårlige vaner efter i sømmene. Hvad kan jeg gøre for at mindske den trang eller finde noget andet. Jeg var været en carb gris men ikke en sukkergris? Min september måned har været lidt blandet for at være helt ærlig. Efter at have set de mange seje atleter på scenen til New Comers i starten af måneden kunne jeg mærke, at jeg havde brug for en pause. En pause til lige at mærke efter og finde ud af om det her mål om scenen er mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lære hvad er coop point værd har