Smørret små når engle elsker youtube prøvede DENNE

Grøden køle biology test bank campbell deler vores

Jeg er glad, lettet, stolt, træt og forvirret på én og samme tid. Nu vil jeg drikke bobler og nyde at sove uden at tænke på antal tegn, begreber og lignende.

Lyders pisse nemt, rejser i sidste øjeblik suckers for fin
 

Jeg har en lille video af hvad der for mig er virkelig mange kilo. Måske er det barnemad bank campbell dig, men for mig var den stang altså tung med tung på. I dag render jeg rundt på Skanderborg Festivalen biology dette indlæg er test planlagt.

Jeg har nemlig de sidste 10 uger været igennem et forløb fra Dyssekilde Yoga med ugentlige mindfulness og yogaøvelser og nu er det tid til at reflektere lidt over forløbet. Det har været 10 uger med fokus på nærvær og bevidst tilstedeværelse i krop og hoved. Det har ikke været let og jeg har ikke opfyldt mit eget krav om 12 minutters mindfulness hver dag. Men jeg har prøvet og jeg har nydt de minutters ro som langsomt kom snigende jo bedre jeg blev til at prioritere dem.

Yes, det der med me-time er faktisk ikke så ringe? Jeg har de sidste 10 uger ikke kunne træne ret meget styrketræning grundet mine hofter, så videoerne med yogaøvelser og mindfulness meditationer har været kærkomne.

 

 

 

Efter 7 år (!) som studerende, ser min hverdag nu ganske biology test bank campbell ud. Tiden efter at have afleveret speciale var lidt speciel, fordi det føltes som en form for limbo, hvor jeg hele tiden gik og tænkte på, om jeg mon nogensinde fik et arbejde. Det tog tre måneder med frustrationer, ansøgninger, samtaler og en masse overvejelser, men jeg endte med at vælge et arbejde, som jeg tror, bliver rigtig godt for mig.

Jeg har pt kun været der i lidt over en uges tid, men det tegner allerede godt. Jeg er glad for stedet, kollegaerne og mine kommende arbejdsopgaver, som kan give mig noget mere erfaring her efter de mange år med næsen i bøgerne.

De specifikke detaljer om, hvor jeg er ansat, vil jeg holde for mig selv. Men jeg vil gerne fortælle, at jeg er blevet ansat ved Københavns Universitet, hvor jeg skal arbejde med forskningsevaluering fra forskellige institutter og workshops i god videnskabelig praksis.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørret små når engle elsker youtube prøvede DENNE