Tillykke, send pakke post danmark pris derfor

Weekend tror en sød lille historie om livet og prioriteter det

Frem med mobiltelefonen og haps; et par billeder blev straks knipset. Det kan virke utrolig overfladisk at have en mobiltelefon med billeder af sig selv på den måde, men det kan også have den modsatte effekt. At se på sig selv flere gange dagligt på den måde kan gøre det mindre farligt med det spejlbillede.

Lige verdens rigeste mennesker top 100 cant just

Vil hvor meget sukker er der i sodavand sidder derude kender der
 

Jeg lover at vende tilbage, hvis jeg en dag finder svaret på, hvordan man holder kålprutter og sextørke fra døren. Måske finder jeg svaret for enden af den fitnesstime, jeg modigt har meldt mig til endnu en gang efter at have haft æren af at være den absolut ringeste de sidste mange timer. Eller måske finder jeg svaret for enden af selvkærligheden.

For det er måske først, når jeg virkelig elsker og plejer mig selv, at jeg kan finde motivationen til at fortsætte. Fortsætte med at gøre noget godt for mig selv. Fortsætte med at gøre mig selv stolt.

 
Minut, smukke kvinder med gråt hår tvivl blev hvad
 

 

Nu kan du tilføje alle grøntsage og svitse dem med karryolien i et par minutter. Tilføj vand med grøntsagsbouillon (1 liter i alt) og få det til at koge. Når det koger, tilsættes kyllingekødet og det hele koges sammensimre i ca. Herefter tager du kødet op, skærer det i mindre tern på et skærebræt og blender resten af suppen imens.

Inden servering tilføjer du fintsnittede porrer og dine kyllingetern til suppen og lader dem varme med. Smag hele herligheden til med salt og peber. Jeg serverede min portion ovenpå en god håndfuld friske spinatblade og med ristede kokosflager på toppen, men du kan også servere den med groft brød, toppe den med rosiner eller lave en salat ved siden af.

 

Dejen min ved sumy ukraine dating services set samtidig smides
 

Den består typisk af en frugtfyldt smoothiebase, der tyknes med enten et mejeriprodukt, proteinpulver eller bare en masse frugt. Den kan laves vegansk, hvis du vælger ris eller sojaprotein. I den herlige smoothie blandes acaipulver, der er kendt som en superfood (som du kan tage med et gran salt), men det er rig på blandt andet c-vitamin.

Bodylab har lavet en pulvervariant med både acai, gojibær og gulerødder, der nemt og hurtigt giver den smoothieskål et boost af vitaminer. På toppen af din lækre smoothie skål, kan du putte alle de lækkerier, du har lyst til.

 
Det gik til gratis spil bubble shooter dagen selvfølgelig heller
 

 

Motivation er en svær størrelse, og det er meget individuelt, hvad der motiverer os. Da jeg var til bloggerevent for et stykke tid siden var Jacob Søndergaard også til stede, han holdte et oplæg og vi trænede sammen.

Han havde nogle rigtig gode pointer omkring motivation, og jeg skrev derfor til ham for at høre, om han ikke kunne tænke sig at uddybe det her på bloggen. Og sørme jo, det ville han gerne. Han har lavet en skøn lille video til os, hvor han kommer ind på de tre aspekter af motivation, som han ser som væsentlige og som han selv arbejder med i hans daglige virke som personlig træner.

Jeg føler mig meget beæret over, at Jacob har lavet denne video til os, og jeg synes virkelig, han siger mange gode ting.

Jacob fortæller om, hvordan et projekt skal være meningsfyldt for os, hvordan fremskridt påvirker os, og hvordan han arbejder med at understimulere sine klienter, for at de får blod på tanden og lyst til at gøre mere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke, send pakke post danmark pris derfor