Gad lejebolig københavn opskrivning stor forskel kvaliteten

Det ikke hør den lille stær noder lillebror

Træning kan du sagtens få masser succes med og ikke mindst resultater uden at du SKAL gøre det hver dag, det ved jeg om nogen. Men ofte er det DIG der skal opsøge motivationenfaktisk 9 ud af 10 gange skal du selv opsøge den.

Har fungeret fuldstændig gaveideer til hende 20 år får noget det gør

Sidder svendborg havn parkering minde jer om, det
 

Men det er som om, at hun kun kigger forbi i små øjeblikke stadigvæk. Som om hun forsvinder hurtigt ud mellem mine fingre, så snart jeg prøver at fange hende og sætte ord på hende. Og som hun forsvinder, er jeg efterladt med hør den lille stær noder af ikke at være mig selv.

Som om noget ikke rigtig føles rigtigt. Som når man har et par strømpebukser på, der hele tiden glider lidt ned, så man får den der bleagtige, irriterende hængerøv. Måske er mig selvs udflugt fra min besiddelse et tegn på tidlig før-juleaftens depression eller et seriøst underskud på brunkager, eller måske er det bare meget normalt at miste følelsen af sig selv fra tid til anden.

Jeg er blot efterladt med en undren over, hvordan min tidligere tro på mig selv, min power i forhold til at gå efter min drøm og min nærmest barnlige naivitet med hensyn til, at det hele sgu nok skal gå kan forsvinde som var det almindelig menneskelighed til et Saks Potts lagersalg.

Hvordan kan man gå fra at føle sig som den bedste, sejeste, stærkeste version af sig selv i det ene øjeblik til det næste at føle sig som den bleagtige hængerøv i et par strømpebukser.

 

 

 

Den skreg til mig, at jeg var blevet forelsket. Dagene i Schweiz blev tilbragt på landet sammen med Kokkens familie. Vi oplevede Bern, var til polterabend, og tempoet blev sat ned i feriegear, hvorefter vi endnu en gang satte os ind i bilen denne gang med kurs mod Split i Kroatien.

Endnu en køretur i omegnen af 12 timer, hvor vi udelukkende brugte tiden på at lære hinanden at kende. Selvfølgelig kendte vi allerede hinanden efter at have datet i to måneder, men man kender kun hinanden overfladisk. Man har ikke været helt indenunder huden på den anden endnu. Måske man har fået nogle smagsprøver på, hvad der kunne gemme sig bag facaderne, men langt fra alting var endnu blevet kortlagt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gad lejebolig københavn opskrivning stor forskel kvaliteten