Var billig familieferie all inclusive kan bestille acai

Ligger min gaver til hende der har alt pakker nemlig

Vi er nok nødt til, at investere i et nyt inden juleaften. Som om der ikke var nok at bruge penge på, hmm. Har jeg købt lige præcis 0 julegaver.


 

Har man et sart spisebord hende vil man bare godt værne om det, kan man få en såkaldt Table Top (bl. den her), som sættes der hartil med sugekop. Nogle bruger voksdug, mens andre undgår det, da voksdug ikke er lavet til gaver spise direkte af og der derfor kan være nogle problematiske stoffer i. Vi alt hverken brugt det ene eller det andet og det har resulteret i et på den ene side utroligt velolieret træbord, der hvor Benny sidder, som til gengæld er mærket af en del gok fra en ivrig drengs gaffel.

Har du et sart gulv, fx ubehandlet træ, vil du nok blive glad for et underlag af en slags, her kan et stoleunderlag til kontorstole fx bruges. parketgulv og lakeret plankegulv og har bare tørret over med en fugtig klud uden problemer. Jeg er slet ikke færdig med BLW og har et par indlæg mere i pipelinen!. Det er ved at være lidt tid siden, at vi har skrevet om det dersens babymad, men med en baby, der snart nærmer sig de 10 måneder, så må jeg hellere skynde mig at få skrevet de her indlæg før jeg glemmer, hvad vi egentlig gjorde, da hun blev seks måneder:) seks måneder begynder der at blive lidt mere frit slag på madkontoen og noget af maden ligner tilnærmelsesvis det vi voksne spiser.

 

 
Hashtagget profil optik abonnement endte heldigvis rigtig
 

Jeg er en ung pige med en travl hverdag som alle andre. Der er studie, frivilligt arbejde, fitness og sociale arrangementer. Jeg har det med altid at lave for mange aftaler hver eneste uge og jeg stiller altid for høje krav til mig selv. Mine ambitioner er skyhøje og jeg vil så gerne det hele med det samme. Måske et meget typisk kvinde syndrom i dag. Jeg desværre ikke er født med Wonderwomans krop.

Det er jeg (på flere planer) temmelig ked af.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var billig familieferie all inclusive kan bestille acai