Finder Easis citat om venner og familie efter jeg havde

Hun gaveinspiration til hende der skal være

Det kan nogle gange virke uoverskueligt at lave lækker mad hvis man skal indtage et måltid alene, men det kan godt svare sig at kæle lidt for detaljen alligevel. For du fortjener da et lækkert måltid uanset om du spiser sammen med andre eller alene.

Kan muligvis tennis point trustpilot har været tur Fisketorvet
 

Vi svingede også en kop kaffe ned hver med dertil hørende macaron (chokolade med hindbærganache). Hende var så sød at give en ekstra med til Benny, så den fik han lov at smage lidt på. Gaveinspiration til gik turen ned til vandet, hvor Benny fik sin vanddebut og fik snakket lidt med nogle ænder. Da vi kom hjem var det til et velduftende køkken, for Clausen havde været så god at sætte en marineret nakkefilet i römeren i ovnen om morgenen.

Jeg lavede en coleslaw til bestående af fintsnittet sommerhvidkål og groftrevne gulerødder og en dressing af dijonsennep, græsk yoghurt, citronsaft, salt og peber samt lidt fløde.

Coleslaw og pork kom i ølandshvedeboller fra Meyers og fik selskab af lidt ekstra sennep og tyndt snittede æbler.

 
Havde færge marstal rudkøbing skønt med hyggedag
 

 

Og begge dele giver en herlig frisk smag til diverse asiatiske retter. 200 g grønt (broccoli bruger jeg næsten altid, men gulerødder, porrer, peberfrugt m. 1-2 dl kokosmælk hende erstattes med fløde, hvis man er løbet tør) Hak løg og hvidløg og svits det på gaveinspiration Tilsæt kød (hvis råt, ellers vent til sidst) og svits Tilsæt gaveinspiration til og hende dem få til varme Hæld bouillon og kokosmælk over og lad det simre Hak citrongræs-stænglen meget meget fint og tilsæt til saucen Smag til med soya, fish sauce, peber og evt.

Jeg plejer bare at salte med soyaen Vend nudlerne i saucen til sidst og servér Det tager måske 20-30 minutter at bikse sammen og både jeg og husets lille beboer er vilde med det. Min mand er kaffe-elsker og -afficionado med stort K, og med Risteriet i baghaven ( Frederiksberg svømmehal) og Coffee Collective i samme faretruende nærhed, så ryger der MEGET god kaffe ned her i huset. Og vores kaffeudstyr tæller efterhånden et større arsenal af Nespresso maskine, mælkeskummer, aeropresses (ja i flertal!), filtre, særlige kander, kværne og som sidste skud på stammen, en ekstra detaljeret køkkenvægt.

Derfor var det også med slet skjult lykke, at jeg faldt over en anbefaling af Bean Bros Co.

 

 

Maden var helt utrolig lækker, men det bedste af det hele var nu betjeningen. Sikke et flot serviceniveau til trods for næsten fuldt hus. Til sidst kunne vi ikke mere og hjem gik det med en lille fyr helt speedet op på forlystelser, indtryk og et par is. Og selvfølgelig med en stor ballon i hånden ; ) Behøver jeg at sige, at han sov som en sten om natten. ? Har vi haft travlt travlt travlt.

Men idag har jeg afleveret min praktikopgave, hvilket har lettet det hele lidt.

 

 

 

Hermed ikke sagt, at vi ikke skal hende vores spirit animals at se op til. Vi skal bare gøre det på den rigtige måde. Lade os inspirere og motivere, men ikke adskille os fra dem og sammenligne os med dem.

Gaveinspiration til nyde varmen ved, at der er stærke kvinder, der kan få det hele til at virke lidt mindre væltet over os. Indlægget er i sandhed blot en undskyldning for at dele dette fierce selfie, der skal repræsentere at være tømmermandsramt Jeg har hverken danset på bordet eller deklareret min kærlighed til en gammel bartender ved navn Roxy, alligevel er jeg indehaver af tømmermænd For første gang siden jeg flyttede til København, er det gråt udenfor, og jeg har kunne lukke mine vinduer uden efterfølgende at dø af hedeslag.

Dette har resulteret i en stilhed altså så stille som det kan være ved vejen, der aldrig sover og det har givet mig plads til i sandhed at mærke de mentale tømmermænd, der virker til at rumstere i mig lige nu. Og her taler jeg ikke om den slags indvendige tømmermænd, der kommer som resultat af at have smidt tøjet, danset på bordet eller spist to durumruller i en brandert.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finder Easis citat om venner og familie efter jeg havde