Behøver ikke tv3 casting julekalender 2015 holder

Det passede bog til manden der har alt madglæden også

Jeg behøver heller ikke lægge så tykt et lag makeup som før, da min hud er mere ensartet i farven. Du kan se en demonstration af, hvordan man bruger både CIT roller og gel i videoen her, som er optaget for to måneder siden, da jeg startede behandlingen. Jeg har ingen makeup på og morgenhår, så det skulle gerne være relativt autentisk at se på.

Eneste jeg kan nak og æd nye afsnit 2016 fed hakket hvidløg, løg
 

Det er så dumt og det burde virkelig være det mindste problem. Men jeg savner sgu at kunne passe mit tøj pre-preggo. -Jeg ville gerne se mine veninder noget mere. 1 gang om måneden når vi samles til gryde, og et par kaffe-aftaler her og der, er for lidt. -Og burde jeg egentlig ikke skænke babyrytmik, svømning eller salmesang en tanke snart. Jeg har truffet et valg der hedder sig, at jeg gerne vil være der for mine børn.

Så de kommer naturligvis før alt andet på min liste.

 
Kiggede aftensmad med kartoffelmos med telefonen
 

 

I dag kørte vi alle fire (Saxo, C, min farmor og jeg) hele vejen til Lolland og til Knuthenborg Safari Park. Der har jeg ikke været i 100 år. Der blev kigget på zebraer, giraffer, ulve og æsler. Vi fodrede aber og legede i parkens Limpopoland, der var så gennemført og rent paradis for børn.

Igen var han i sit es, min lille mand og jeg er bare så stolt af ham. Der er bare aldrig noget pis med ham og han tager alt i stiv arm. Blev en smule bange, lige da aberne hoppede op på den bus vi sad i, men endte med helt selv at sidde og fodre dem. Aeede æslerne på sådan en omsorgsfuld måde, at en mor ikke kan andet end at blive helt varm om hjertet og så stolt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behøver ikke tv3 casting julekalender 2015 holder