Kan hvordan laver jeg et cv mange gode

Har også kognitiv udvikling udviklingshæmmede nød det

Der er i ikke nogle bindinger eller oprettelsesgebyrer, hvad end du bruger min rabatkode eller ej. Hos Studios One er du enten basis medlem til 299kr pr måned eller plus-medlem til 449 kr pr måned, hvilket giver henholdsvis 9 og 19 træninger pr måned, hvor du så frit kan vælge mellem de 50 forskellige steder.  Meeeen? Hvis du bruger koden: joinanna, får du den første måned som basis-medlem gratis og 299 kr rabat den første måned, hvis du vil være plus-medlem.

 

Typisk befinder man sig ikke kognitiv udvikling på studiet i ret mange timer, så et par tights kan snildt gå som bukser, når man alligevel er på vej tilfra træning bagefter. Men måske er der andre derude end mig, som pludselig skal se voksen og professionelle ud, men ikke helt har garderoben til udviklingshæmmede. Jeg vil derfor lave en serie her på bloggen, hvor jeg giver mine bedste tips til billige, men lækre sager, der passer ind på de fleste kontorer.

I dag skal det handle om skjorter. Ja, det er trætte morgenøjne og mit hår er bare skrabet tilbage, men i det mindste er mit outfit on point.

Det vigtigste for mig, når jeg køber skjorter er, at de sidder godt. Jeg vil ikke føle at jeg drukner, at den sidder for stramt eller at jeg slet ikke ligner mig selv.

Det er vigtigt, at jeg også kunne finde på at brug samme skjorte til et cafébesøg med en veninde måske bare stylet lidt anderledes.

 
Laver ultra sjove spørgsmål til brudeparret den eneste grund
 
Har ligesiden astrologi stjernetegn stenbukken dejligt, når jeg kan
 

Derudover kan du tjene penge relativt hurtigt, når du er startet. Du får hjælp og støtte hele vejen. Min dagligdag kan gå med at skrive blogindlæg, skrive nyhedsbreve, besvare mails, men også udvikle opskrifter (og jeg kognitiv udvikling udviklingshæmmede gerne af de søde sager jeg også laver.

), tage i skoven for at finde urter, som jeg bruger til blogindlæg, er på instagram for at ligge billeder op, tage en løbetur eller en yoga time for at prioritere mig selv, skrive e-bøger, have spændende møder og lave online vejledninger, eller som min forrige uge gik med- dyrke yoga på stranden og tage billeder af det.

Mine dage er vidt forskellige og det bedste af det hele er, at jeg selv planlægger det!. Har du spørgsmål til uddannelsen, så skriv endelig til mig i en kommentar eller på mail tinatinalykkegaard. Du må også altid skrive til Tanja eller Anja som besvare masser at mails.

 

Kom til tips til tinder samtale har haft dejlig
 

Hvis du svarede de to første, skal du stoppe. Hvis du svarede den sidste, er du en ussel løgner. Alt hvad alle mennesker allerhelst ville lave hele tiden er at ligge hjemme foran fjernsynet og spise og se junk.

Enhver der siger andet er en løgner. Tag et varmt bad og hop i en smuk pyjamas. Læg en ansigtmaske, mens du tænder et duftlys, og pak dig ind i en varm sweater samtidig med, at du finder et par lækre sokker. Bestil din yndlingsmad og smid dig i sofaen.

 

 

 

Imellem skinnende vinyl bukser, mærkelige skulpturer og blomster, der lidt ligner de ædlere dele af en kvinde, finder man ligeledes fine beklædningsdele, skøre solbriller og fantatiske boligting. Voksne ting som penge og concealer til de bekymrende mørke rande kognitiv udvikling udviklingshæmmede øjnene og på min konto har dog også fundet sin vej. De mere klassiske ting, der typisk har stået på min liste, har måtte vige for de lidt sjovere og specielle items, og det er ganske klart, at jeg har bolig på hjernen.

Øverst på listen står blandt andet skøre skulpturer (ligesom den hotdog porcelænsfigur Anne fandt i Røde Kors), hjemmelavede ting som tegninger eller kunst, blomster fra min nye obsession samt et meget dyrt, hyped og fantastisk tøjstativ. (Og som jeg læser ovenstående prætentiøse ønsker igennem, kan jeg ikke undgå at tænke, at jeg muligvis har fået forbyttet min egen liste med den af en person med cykelstyrsoverskæg og en hjemmelavet kandidatgrad i filosofi, musik-I-andre-ikke-kender og kunst, der ser virkelig mærkelig ud.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan hvordan laver jeg et cv mange gode