Var det bed and breakfast langeland eksempel dag

Foreslår derfor, ting at lave i københavn når det regner man pludselig efter

Ret belejeligt for mig, ikke at skulle ud i kulden for hverken at bringe eller hente ham. Han kommer hjem her til aftensmadstid og så er jeg ellers den der skal tidligt i seng i aften. Det er rart med sådan en tvungen hjemmedag, hvor man ikke skal foretage sig ret meget.

Her var depression symptome liste nogen gange sker der
 

Råvarerne i FoodJam er udelukkende økologiske grøntsager i sæson, gode bælgfrugter (som er tilberedt, så de er klar til madlavningen) samt friske danske fisk i sæson. Kort sagt kan økohipsteren boltre sig i sæsonens lækreste udvalg og blive udfordret på sit madmod og lege sig frem til lækre kreationer i køkkenet.

Food Jams folkekøkken findes i Bycenter East fra d. Der kan både betales med dankort og kontanter. Lise tester lemonade OG mangolassie fra Mummbai (det er hårdt at være madblogger!) på sidste års festival.

 

 

 

Sæt en stor gryde over med plads til hele moletjavsen jævn varme tak. Gnid kalvekæberne godt med olie, salt og peber og smid også lidt olie i gryden. Jeg brunede en af gangen, da gryden var for lille til at begge kæber kunne ligge dernede på en gang og jeg var bange for at temperaturen ville falde for meget med begge kæber i, så de ikke ville blive brunet ordentligt.

Når kæberne er blevet godt brunet af, smides de finthakkede grøntsager i sammen med timian og rosmarin. Svits det hele en 10 minutters tid. Rør hvedemelet i i opskriften stod der 1 tsk, men jeg synes det virkede som meget tæt på ingenting i den kæmpe gryde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var det bed and breakfast langeland eksempel dag