Del del thomas troelsen eva harlou dig selv, vil

Buttet new yorker online shop danmark havregryn (glutenfri hvis

Du kan både nyde en skål koldskål som eftermiddagssnack, dessert efter aftensmaden eller endda som morgenmad. Der er virkelig mange muligheder og smagen kan varieres med alverdens forskellige lækre toppings.

Jeg er lykkelig for at det er socialt accepteret at rende rundt i sneakers til stort set alt slags tøj. En balkjole er måske lige at stramme den, men efterhånden ser man flere og flere i bybilledet som matcher en pæn kjole eller nederdel med farverige sportssko.


 

Cannelés læste jeg om første gang hos den gode Anne Au Chocolat. Og den satte sig fast på min indre liste over ting, jeg SKAL smage.

Cannelé er en superlækker svampet og sød lille kage, der har en herlig klistret og karamelliseret overflade. Den er ikke særligt stor, men den gør indtryk til trods for at der ikke er så meget schwung over den. En perfekt hapser til den lille sult, til en god kop kaffe eller i en af Paris skønne parker. Jeg købte min(e) i pattiseriet Gerard Mulot og de var vældigt lækre. Biksen var kæmpestor med alt fra hjemmelavet chokolade og søde sager i sjove former og figurer til tærter, sandwich og andet godt.

 

 

 

Jeg elsker det sæt på billedet, fordi håndtagene er formet som små dinoer Jeg elsker den slags børneagtige detaljer. For mig er diverse juleforberedelser allerede startet, og jeg føler juleaften er lige new yorker online shop danmark hjørnet.

Jeg ved godt at nogen har den holdning, at vi er jo kun i november. Men man er da nødt til at være klar til 1. Jeg har købt en hyggeligt filtnisse (mit julesortiment er ikke specielt stort endnu, så det er med at slå til, når man finder noget fint) og jeg har også hængt en lyskæde op i lejligheden. Min lejlighed er af ældre dato, så der er varmerør langs væggen og den lyskæde bryder simpelthen bare min væg på den hyggeligste måde.

Jeg forestiller mig også, at der kan sidde en lille kravlenisse i den Jeg må forresten snart få købt et kalenderlys.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del del thomas troelsen eva harlou dig selv, vil