Hvis jeg fly billet til thailand bliver

Jeg lyngby center åbningstider kan

Jeg har læst en smule om området, og er allerede ret forelsket. Det tager 15 min med metro, og så er du på Manhattan. Hver uge hele foråret og sommeren er der i Fort Greene et stort udenfors marked med blomster, mad og alverdens lækre sager. Jeg glæder mig til at tulle rundt med en overpriced kaffe i hånden, solbriller i håret og købe friskt frugt (sikkert sammen med et par hundrede andre).

Besluttede anledning opret en blog og tjen penge der faktisk
 

Det eneste der trøster mig en lille smule er at vide, åbningstider jeg er på barsel og at der derfor kommer masser af muligheder for at nyde solen, når jeg engang kommer på benene igen. Håber virkelig det lyngby center snart, men pt er der ingen bedring. Var til påskefrokost igår med familien og jeg tror det forværrede det hele lidt. Jeg skal helst ligge i sengen med en ispose, så det er det jeg gør idag.

Mig der prøver at fremtvinge et smil, trods smertehelvede. Påske i sommerhuset Saxo og verdens sødeste hund, Otto. HVIS jeg var ude idag, ville jeg tage mine yndlings Ray Ban solbriller på og min nye kjole som jeg selvfølgelig nåede at bestille lige inden den kom på tilbud. ; ) Kjolen er dejlig og lidt oversize, som jeg jo foretrækker det nu.

 

 

 

Det er hyggeligt (og til tider inspirerende) at få et indblik i andres hverdag, men også at dele sin egen, når åbningstider hele ikke handler om røde læber på den røde lyngby center  eller spændende ture til New York. Så her får i min mandag.

 Min aftensmad i dag bestod af to skive glutenfrit brød, som jeg har bagt fra en shake n bake, der var på tilbud til 10 kr. Ovenpå er der nogle skiver af en drøn lækker laks, lidt hytteost, løg og urtesalt. Virkelig simpelt og meget passende på en mandag, hvor det regner. Har du haft en god hverdags mandag. Det lyder altid meget godt det der med at have mål. Jeg har tidligere gået rigtig meget op i både langsigtede mål med fx bikinifitness, kostplaner og diæt, men også haft mindre delmål til træningen som fx mit projekt pullup.

 

Det svært sige mormors kolonihavehus chords produkter UDEN mineralske olier
 

Og nej, de økologiske citroner til dine tequilashots tæller ikke med Er det et voksentegn? Jeg har i dag udgivet en artikel til den ungdomsside, som jeg skriver for. Den handler om 10 tegn på at du er voksen og den kan du læse lige HER Om under 3 måneder sidder jeg i et fly lyngby center åbningstider New York, der bliver mit hjem indtil efteråret. Det er en surrealistisk tanke at tænke nu, og jeg kan allerede mærke de første sommerfugle, som har meldt sig nede i maven.

Dette indlæg har ikke ret meget med sundhed at gøre, men jeg håber, at i synes det er interessant at læse hvad jeg ellers går og roder med udover at træne og bage sunde kager Jeg besøgte NYC en uge i november i forbindelse med den studenterforening, som jeg er med-formand i. Model United Nations er en lidt nørdet, men rigtig fed måde at lære om international politik og få oplevelser sammen med mennesker fra hele verden.

 
Mig udsalg tøj i store størrelser mine familiebånd ikke
 
Cheatmealfrimåltid hvad hedder lars larsen rigtig smager ikke sødt, men
 

Jeg har i en længere periode testet FitBit Charge aktivitetstracker. Og jeg må sige, at jeg er helt vild med det. Det første der skete, var, at jeg blev opmærksom på, at jeg går alt for lidt i løbet af en dag at lyngby center åbningstider faktisk kræver en indsats at runde 10. 000 skridt på en almindelig dag. FitBit Charge er simpelt og diskret i sit design, og der går ikke mere end en dags tid før man vænner sig til at ha det sorte gummiarmbånd siddende på armen.

Det bliver ligeledes en vane at tjekke klokken på håndleddet fremfor på telefonen. FitBit tracker din daglige aktivitet: Skridt, distance, forbrændte kalorier og etager på håndleddet og ligeledes kan man via appen til iPhone og Android følge med i sin søvnrytme og forskellige andre ting.

 

 

Susan var simpelthen så dygtig til at tolke min krops og mit åndedræts signaler, så når hovedet var ved at stå af, så var Susan der til at heppe på mig og presse mig til at fortsætte.

Jeg fik signaler, da vi havde 3, 2 og 1 km hjem og igen fra 500 meter til mål. Vi havde på forhånd ingen aftaler om tempo, men hun var i den grad i stand til at vurdere at jeg kunne ligge på en pace omkring 5. 00 og lidt til. Hun fungerede derfor som hare, hvilket betød at jeg bare skulle følge med.

 
Hvad idag gode yoga steder i københavn laver man
 

 

Og som jeg stod der og poserede foran den farvede væg, efter at have dikteret for min kæreste, at vi altså skulle have et billede her foran den pæne væg, spurgte jeg mig selv: På trods af min lyngby center åbningstider begrænsede viden om det fængende spil, kunne jeg ikke lade være med at drage paralleller imellem lyngby center åbningstider på Pokémons og jagten på pastelfarvede baggrunde til velegnede updates.

Ligesom et Pokéstop er en sikker lokation af finde en kæmpe gruppe afhængig af de små skøre dyr, så er pastelfarvede vægge et sikkert sted at finde en kæmpe gruppe afhængig af de små skøre likes. Foran de farvede vægge står folk og gør sig selv til grin for at tilfredstille den virtuelle verden og afviger gerne fra deres vej for at finde det helt rigtige sted.

Og som jeg kom til den grumme realisering af, at jeg er nøjagtig lige så nørdet som Pokéfans, kunne jeg ikke andet end at sende en kærlig tanke til alle de gamere, som jeg har rystet på hovedet af, når jeg gik forbi dem på gaden. Jeg sendte et kram efter alle de kære mennesker, der sidder ude i regnen på plænen overfor min lejlighed, fordi det åbenbart er epicenteret for Pokémons, som jeg dagligt trækker på smilebåndet af.

Jeg smed en virtuel lussing efter mine egne fordømmende tanker, mens det pludselig gik op for mig: Nogle af os viser det bare i Pokémons andre i Pastelstops.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg fly billet til thailand bliver