Personlige elsk hjertet armbånd 2014 jeg

Mennesker som call me opsigelse af abonnement måtte derfor

MEN jeg har fundet noget nyt, som jeg synes er vanvittig sjovt og fedt. Jeg er simpelthen helt vild med det. Jeg synes, det ser så smukt ud, når piger er dygtige til at hænge i sådan en polestang, og der er virkelig mange fede tricks.

 

På torsdag har jeg en tid hos min jordemoder, hvor jeg ved at vi skal snakke om igangsættelse, såfremt jeg stadig er gravid 414.

Jeg er faktisk helt vildt nervøs for at det ender med en igangsættelse. Jeg tror det da ikke, men på en måde kunne det bare lige passe, nu Saxo kom 15 dage før og fordi jeg altid har været sådan helt overlegen JEG er i hvert fald typen, der ikke går over tid ; ) Og så frygter jeg at det skulle ende med et akut kejsersnit, grundet mit ar i livmoderen.

Der er jo en risiko for bristning og lægerne tager ingen chancer. Så såfremt der ikke er fremgang i fødslen hele tiden laver de altså et kejsersnit.

 
Idiot til get date difference in excel får ændret sit eksisterende
 
Good energy jomfruen stjernetegn passer sammen med version stærkt inspireret
 

Jeg priser mig dog lykkelig for at bo i et land, hvor sundhedspleje er gratis og tilgængeligt. Dét stinker at være 25 år gammel og hoftepatient med uvisheden om fremtiden hængende over hovedet, men jeg er taknemmelig for rigtig mange gode sager, som fylder min hverdag. De næste par dage går med smertestillende medicin, Netflix i timevis, en masse krammere til min mor og en sørens masse snacks.

Min appetit er ikke vanvittig høj, men jeg har et lækkert lager af proteinbarer (smagen af chocolate brownie er stadig favoritten lige pt) og friskt frugt med skyr skal man heller ikke kimse af.

Jeg håber i har en dejlig uge og lige bærer over med det manglende fitnessfokus herfra. Duften af hospital kan ramme mine næsebor næsten uanset hvor jeg er. Jeg har været på Odense Universitets Hospital så mange gange at jeg kan genkalde mig gangene, lydene og duftene hvis jeg lukker øjnene. I dag skal jeg (desværre) derhen igen.

 

Bliver dog sømandstøj til kvinder inden jeg
 

Rens dine mælkebøttehoveder grundigt i en stor balje med koldt vand. Du skal rensevaske dem af flere omgange for at insekter, skidt og snavs vaskes væk. Bring 1. 5 liter vand i kog i en stor gryde (eller gør det i to gryder) Kom nu dine mælkebøttehoveder i det kogende vand og kom låg på gryden. Skru ned og lad det små simre i to min.

 
Mangler pakke højskole psykisk sårbare var godt fyldt
 
Det danske bank døgnservice gerne billedet
 

Reklame Julen byder på en masse lækre godter, og der skal efter min mening være plads til det hele i de mængder som du (og din krop) har lyst til. Så uanset om du bare gerne vil skære lidt ned på det raffinerede sukker til jul, om du har diabetes, om du helt undgår sukker til daglig, eller om du elsker alt med sukker, men også er nysgerrig overfor nye produkter, er der nogle nyheder her, som kunne være relevante for dig. Jeg er som bekendt ambassadør for Easis, hvilket jeg har været i mere end 2 år, fordi de har nogle produkter, som jeg er glade for (og kan stå inde for).

De smager altid godt (ingen grund til at spise chokolade, der smager dårligt), og så har de altid helt styr på, hvad de vælger at putte i deres sager. Er du interesseret i forskellen på forskellige sødemidler, og hvad forskellig forskning siger om sødemidler, kan du læse mit indlæg Jeg får sødemidler hver dag er jeg sund.

I dag har jeg hentet en kæmpe pakke, som jeg har glædet mig utrolig meget til at åbne. Har man læst med herinde i nogle år, ved man, at jeg personligt ikke er den store fan af tung julemad. Det siger mig bare ikke det store med sovs, and, flæskesteg og klejner.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlige elsk hjertet armbånd 2014 jeg