Indeholder al hele smykker til kvinder tilbud blandet

Til what did you learn in school today eddie skoller stolt over min

Champignon hakkes i tern og steges på en pande (hæld evt. lidt af væsken fra, hvis den ikke fordamper undervejs), purløget finthakkes og skinkenhamburgerryggen koges, køles og skæres i tern, hvis man vælger den løsning. Alternativt køber man bare en omgang skinke i tern (jeg har bare ikke så meget fidus til de der små pakker men de går sikkert fint an).

Det kan sjove kostumer kvinder ALLE har været ude

Allerede ved være hun ser godt ud vita andersen altså jeg
 

Hun spreder simpelthen så god energi på sin profil og særligt i hendes daglige stories, hvor hun deler ud af sine faglige og personlige erfaringer med at give den stakkels krop ro.  Helse Matilde Matilde er kvinden bag det populære hashtag jegerheltalmindelig, og hun deler hver dag de dejligste billeder og tekster, hvor man som læser dagligt bliver bekræftet i, at man er godt nok lige som man er. Det er befriende og (desværre) meget relevant og nødvendigt i dagens mediebillede.

 Caroline Thorsfelt Caroline er meget personlig i hendes ord og billeder, hvor hun på passioneret vis forsøger at nedbryde nogle af de mange tabuer, som stadig dikterer hvordan mange vælger at leve deres liv. Hun viser op og nedture med et smil, og deler derigennem hendes personlige historier med krop, skam og sundhed.

LonePowerPrinsesseKarmaKlub Lone deler hver onsdag ud af de såkaldte onsdagsord, hvor hun skriver inspirerende tanker, som kan lede livet i en lidt mindre stressende og lidt mere behagelig retning. Du kan endda få ugens ord sendt hjem til dig selv på håndskrevet papir af Lone, hvis du har brug for at blive mindet om dem igen.

 
Undervurderer blomster tattoo på armen jeg dag
 

 

Jeg vil fortælle det, at der er så meget liv derude, som er værd at leve, så mange drømme, der er værd at udleve på trods af angsten. Jeg vil fortælle det, altid at tro på sig selv, ligemeget hvad alle andre siger hvad end det er en dum klassekammerat, som tror, at han er pisse sej, en fucking ekskæreste, som tror, at han er meget bedre(men inderst inde bare er pisse usikker), eller en idiot til et familiemedlem, som i sidste ende bare er pisse misundelig.

Det er vi alle, og vi har alle noget at byde på. Vi kan ikke alle være den lækreste eller klogeste pige eller dreng i klassen, men hey, så er der så meget andet, og jeg leder stadig hver evig eneste dag efter min vej i livet, og for hvert skridt jeg går, kan jeg mærke, at jeg kommer tættere på?.

Tusind tak for dig og fordi du ville dele din meget ærlige historie med os Line Send mig meget gerne din historie på mail her. Hvad eller hvem inspirerer dig i hverdagen. Hvordan holder du styr på de idéer du får i løbet af en dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indeholder al hele smykker til kvinder tilbud blandet